91006767 - 021
به علت نوسانات ارزی توصیه می گردد پیش از اقدام به خرید با تیم فروش تماس حاصل فرمایید.
۱
۱- تنها شعبه تهران ملودی شعبه خیابان جمهوری می باشد.
بستن اعلانات

PRS SE Custom 24 Limited Edition - Charcoal Burst with Roasted Maple Neck

گیتار الکتریک

certified تمامی کالاهای تهران ملودی اصل می باشد.
خرید آنلاین در اولویت ارسال می باشد.

Solidbody Electric Guitar, Limited Edition, with Mahogany Body, Maple Top, Roasted Maple Neck and Fretboard, 2 Humbucking Pickups, and Tremolo Bridge - Charcoal Burst

گیتار افسانه ای Custom 24 با نِک میپل رُست شده

گیتار الکتریک سالید بادی PRS SE Custom 24 Limited Edition با بهره گیری از نِک میپل رست شده برای داشتن پرفورمنس ایده آل در طولانی مدت، کیفیت صدای خارق العاده ای را با قیمت بسیار مناسبی در اختیار کاربران قرار داده است. بدنه ی از جنس چوب ماهاگونی و صفحه ی رویی از جنس چوب میپل و دو پیکاپ هامباکر خوش صدای 85/15 S که توسط PRS طراحی شده اند المان های کلیدی این ساز را تشکیل می دهند. نِک میپل رُست شده ی این گیتار دارای شکل wide-thin می باشد تا نوازنده در هر پوزیشنی بتواند اجرای راحتی داشته باشد. همچنین برای فرت بُرد میپل رُست شده ی ساز از این-لی های طرح پرنده ی کلاسیک PRS استفاده شده است. PRS SE Custom 24 Limited Edition با ترکیب طراحی مورد علاقه ی نوازندگان و نِک میپل رست شده ی بسیار باکیفیت، قطعا از دیگر گیتارهایتان متمایز خواهد بود.

گیتار الکتریک PRS SE Custom 24 Limited Edition - Charcoal Burst with Roasted Maple Neck

قطعات خارق العاده

ترکیب بدنه ی ماهاگونی و صفحه ی رویی از چوب میپل باعث شده تا SE Custom 24 Limited Edition تناسب ایده آلی از میدرنج غنی و اسنپ روشن داشته باشد. همچنین بافت طبیعی چوب میپل به ظاهر ساز کمک بسیاری کرده است. یک جفت پیکاپ هامباکر طراحی شده به وسیله ی PRS در پوزیشن های نک و بریج، تُن های پرحجم و ساستین زیادی را به شما ارائه می دهند. با کشیدن دکمه ی تُن، به صدای زنگ دار پیکاپ های سینگل کویل دسترسی خواهید داشت. نِک میپل SE Custom 24 Limited Edition دارای برش wide-thin است که باعث می شود نوازنده در هر پوزیشنی بتواند اجرای سریع و راحتی داشته باشد.

مقاله چوب های مورد استفاده در فینگربورد را در تی ام پلاس بخوانید.

پیکاپ های هامباکر 85/15 S

دو پیکاپی که در SE Custom 24 Limited Edition استفاده شده، پیکاپ های هامباکر 85/15 S هستند که توسط Paul Reed Smith طراحی شده اند. پیکاپ های 85/15 S که نسخه ی بروز شده ی پیکاپ های هامباکر اولیه ی PRS هستند، به شکلی طراحی شده اند که هم در حالت هامباکینگ و هم در حالت سینگل کویل فوق العاده صدا بدهند. این پیکاپ ها خروجی زیادی را برای درایو کردن شدید امپلی فایر به شما ارائه می دهند، در حالی که هر زمان که بخواهید می توانید صدای شفاف و پر از جزئیاتی را نیز از آن ها دریافت کنید. این پیکاپ های هامباکر SE صدای بسیار نزدیکی به تُن پیکاپ های ساخت آمریکایی که در گیتارهای الکتریک سالید بادی استفاده می شود دارند.

کیفیت PRS در تمام گیتارها

تمام گیتارهای PRS به شکلی طراحی شده اند که از همان ابتدا عملکرد فوق العاده ای داشته باشند و گیتار Custom 24 Limited Edition هم از این قاعده مستثنی نیست. گیتارهای PRS از چوب ها و قطعات بسیار باکیفیتی ساخته شده اند. تعهد به ساخت سازهای با کیفیت بالا از ویژگی های بارز برند PRS از سال 1985 تا کنون است. گیتارهای PRS SE در اجراهای زنده ی بسیاری از آرتیست ها در سراسر دنیا دیده می شوند.

ویژگی های کلیدی

  • گیتار PRS با امکانات کامل و قیمت مناسب
  • لیمیتد ادیشن، نِک میپل رُست شده برای تقویت رزونانس و ساستین
  • کیفیت خارق العاده ی PRS
  • بافت زیبای چوب میپل ظاهر جذابی به ساز داده است
  • بدنه ی از چوب ماهاگونی برای ایجاد ساستین طولانی و پانچ در تُن ساز
  • ترمولوی طراحی شده به وسیله ی PRS حتی در استفاده های شدید هم کوک ساز را حفظ می کند
  • پیکاپ های هامباکر PRS 85/15 S با دکمه ی چرخشی کشیدنی/فشاری برای دسترسی به تُن های سینگل کویل
  • نِک میپل رُست شده ی Wide-thin هم سریع است و هم راحتی فوق العاده ای دارد
مشخصات توضیحات
جنس بدنه Mahogony
جنس صفحه انگشت گذاری Roasted Maple
نوع پیک آپ
2 Humbucking Pickups
جنس چوب دسته Roasted Maple
تعداد فرت
24, Medium Jumbo
پیک آپ بالا
85/15 "S" Humbucker
پیک آپ وسط -
پیک آپ پایین
85/15 "S" Humbucker
تیونر PRS Designed
نوع بریج (خرک) PRS Patented Tremolo
نوع اتصال دسته به بدنه -
نوع صدف کاری دسته PRS Birds
شکل دسته Pattern Wide Thin
نوع قرارگیری پیک آپ ها HH
کنترل ها
1 x master volume, 1 x master tone (push/pull coil-split), 3-way blade pickup switch
سلکتور پیک آپ
3-way blade pickup switch
شکل بدنه -
طول دسته 635 میلی متر
جنس نات Synthetic/Bronze powder blend
کشور تولید کننده -
جنس صفحه رو Quilted Maple veneer
جنس صفحه کناری -
جنس صفحه پشت Mahogany
پری امپ -
لوازم جانبی -
سایز فرت Medium Jumbo
اکولایزر -
سوالات کاربران
نظرات کاربران
هنوز هیچ نظری در مورد این محصول داده نشده است. اولین نفر باشید