رکوردرهای پرتابل، که با نام فیلد رکوردر هم شناخته می شوند، راه حلی آسان و قابل حمل برای ذخیره ی صدا هستند. بسیاری از کارهای صوتی حرفه ای در محیط استودیویی و با کنسول های میکس و تجهیزات حساس ضبط می شوند. اما وقتی صدابرداران نیاز به ضبط صدا در لوکیشن دارند، مانند لوکیشن فیلم ها، رویدادها و یا زمانی که گروهی بدون برنامه ی قبلی تصمیم به اجرا در محلی می گیرد، به قابلیت حمل فیلد رکوردرها اطمینان می کنند. این رکوردرهای با دوام را به راحتی می توانید در دست بگیرید و مدل های بزرگ تر آن ها تنها چند کیلوگرم وزن دارند. رکوردرهای پرتابل که ساختار کم حجم و مستحکمی دارند برای موزیسین ها، روزنامه نگاران، فیلمسازان، استادان دانشگاه و بسیاری افراد دیگر ایده آل هستند.
فیلد رکوردرها معمولا به وسیله ی باتری کار می کنند تا شما بتوانید در هر جایی از آن ها استفاده کنید. بسیاری از مدل ها دارای یک جفت میکروفن داخلی هستند که صدا را روی کارت های حافظه SD، فلش یا حافظه ی داخلی ضبط می کنند. بیشتر فیلد رکوردرها دارای چندین ورودی هستند، یعنی شما می توانید میکروفن ها یا سیگنال های line-level را به آن ها اضافه کنید. مدل های پیشرفته تر حتی دارای timecode و آپشن هایی برای میکس کردن آن-بورد با فیلترهای low-cut، اکولایزرها، لیمیترها و غیره هستند. اجازه ندهید سایز کوچک این محصولات شما را گمراه کند: دستگاه های امروزی بسیار پیشرفته هستند و کیفیت صدای خارق العاده ای را به شما ارائه می دهند.
رکوردر Zoom H1 Handy Recorder یکی از آن رکوردرهایی است که برای هر پروژه و بودجه ای مناسب است؛ این مدل می تواند صدا را تا ده ساعت به صورت XY stereo ضبط کند. این رکوردر که تنها 75 گرم وزن دارد، برای ضبط کردن کنفرانس ها، مصاحبه ها و ضبط دموهای موسیقی ایده آل است. DR-40 از کمپانی Tascam هم یکی دیگر از مدل های دستی است که با استفاده از باتری تا 15 ساعت کار می کند و رزولوشن 24bit/96kHz را در اختیار کاربر قرار می دهد. DR-40 دارای دو میکروفن کاندنسر داخلی است؛ به همراه دو جک اضافه ی XLR که به شما اجازه می دهند تا 4 ترک را به صورت همزمان ضبط کنید. مدل Zoom H6 Handy Recorder حتی امکانات بیشتری به شما ارائه می دهد؛ دو میکروفن کاندنسر داخلی، چهار جک XLR، بیست ساعت قابلیت استفاده به وسیله باتری و یک نمایشگر کوچک LCD از ویژگی های این رکوردر می باشد. همچنین وجود یک پورت USB به شما اجازه می دهد اطلاعات را با سرعت بالایی انتقال دهید و با استفاده از USB انرژی مورد نیاز دستگاه را فراهم کنید.
تمام فیلد رکوردرها به قدری کوچک نیستند که در جیب شما قرار بگیرند؛ مثلا مدل R-44-E از کمپانی رولند یک مدل بزرگ تر است که برای لوکیشن فیلم ها، رویدادهای عمومی یا ضبط کردن اجرای زنده ایده آل است. R-44-E دارای دو میکروفن کاندنسر داخلی، چهار جک ورودی ترکیبی، اسپیکرهای داخلی و یک نمایشگر LED می باشد. اما چیزی که R-44-E را از سایر رقبا جدا می کند، تنوع افکت های آن-بورد این رکوردر است: اکولایزر سه بانده، فیلتر low-cut، یک DeEsser، لیمیتر و غیره. مدل 688 از کمپانی Sound Devices هم رکوردر قدرتمندی می باشد که با هدف استفاده برای فیلمسازی ساخته شده است. این رکوردر با وزنی کمتر از دو کیلوگرم تعداد 12 ورودی و ضبط 16 کاناله را به شما ارائه می دهد. 688 همچنین دارای timecode، metadata و PowerSafe (نوعی مدار که از دستگاه در برابر قطع ناگهانی برق محافظت می کند) می باشد. مدل Zoom F8 هم یکی دیگر از مدل های محبوب است که دارای هشت ورودی XLR ،timecode و اتصال بلوتوث می باشد.