91006767 - 021
جشنواره نوروزی تهران ملودی جشنواره نوروزی تهران ملودی
۱
۱- تنها شعبه تهران ملودی شعبه خیابان جمهوری می باشد.
بستن اعلانات
انتخاب برند

سینتی سایزر ای اس ام ASM

افزودن به لیست مقایسه
قیمت خرید فروش سینتی سایزر ای اس ام ASM Hydrasynth Desktop

سینتی سایزر ای اس ام ASM Hydrasynth Desktop

Virtual Analog Synthesizer Module, with 8-voice Polyphony, 24 Performance Pads with Polyphonic Aftertouch, WaveScan Oscillators, Waveshaping, Dual Filters, Arpeggiator, and CV/Gate
ناموجود
نمايش ۱ تا ۱ از ۱ (۱ صفحه)

سینتی سایزر چیست؟

سینتی سایزر نوعی اینسترومنت است که به صورت الکترونیکی صدا تولید می کند. برخلاف سازهای آکوستیک مانند پیانو که برای ایجاد امواج صوتی از ارتعاش سیم ها بهره می برند، سینتی سایزر سیگنال هایی الکترونیکی تولید می کند که برای شنیده شدن نیاز به امپلی فایر یا اسپیکر دارند. انواع مختلفی از سینتی سایزرها وجود دارد که هم در فرم و هم در نوع صدایی که تولید می کنند با هم تفاوت دارند. با استفاده از سینتی سایزرها می توان صدای سازهای آکوستیک را شبیه سازی کرد، یا این که صداها، بافت های صوتی و افکت هایی که قابل تولید با سازهای آکوستیک نیستند را با آن ها خلق کرد. اگرچه انواع بسیار مختلفی از سینتی سایزرها وجود دارد اما تمام آن ها یک نقطه ی مشترک دارند: سیگنال های صوتی الکترونیکی تولید می کنند و به شما اجازه می دهند طنین صدا و نحوه ی تغییر صدا در طول زمان را کنترل کنید.

سینتی سایزرها در موسیقی

به لطف تلاش های دکتر رابرت موگ که از پیشروان این حوزه بود، سینتی سایزرها در اواخر دهه ی شصت و اوایل دهه ی هفتاد میلادی بسیار محبوب شدند. بسیاری از آهنگ ها را می توان به واسطه ی سینتی سایزرهایی که در آن ها استفاده شده شناسایی کرد. آهنگ Baba O'Riley از The Who، قطعه ی On The Run از پینک فلوید و Tom Sawyer از راش چند نمونه از این آهنگ ها هستند. در این دوره بود که آهنگسازان ماجراجو برای کار طراحی صدا شروع به تجربه ی فضاهای جدید با سینتی سایزرها کردند، مانند وِندی کارلوس که برای موسیقی متن فیلم A Clockwork Orange از سینتی سایزر استفاده کرد.

در دهه ی هشتاد میلادی که سبک سینث پاپ بسیار محبوب شده بود، سینتی سایزرها به بخشی جدا نشدنی از موسیقی پاپیولار تبدیل شده بودند و موزیسین هایی مانند Kraftwerk و Thomas Dolby از سازهای الکترونیک بهره ی زیادی بردند. از آن زمان، موسیقی الکترونیک به زیر شاخه های متعددی مانند تکنو، هاوس، ترنس، درام اند بیس، اسید، هارد استایل و بسیاری ژانرهای دیگر تقسیم شده است؛ بیشتر این ژانرها به واسطه ی نوع سینتی سایزرهایی که در آن ها استفاده شده و همچنین تمپو و نوع تنظیم قطعه متمایز می شوند. خارج از دنیای موسیقی الکترونیک، سینتی سایزرها در بسیاری از سبک ها مانند پاپ، هیپ هاپ و آر اند بی، جزو ابزارهای ضروری برای هر آهنگساز و تنظیم کننده ای می باشند.

انواع مختلف سینتی سایزر

طیف بسیار گسترده ی صداهایی که سینتی سایزرها قادر به ساختشان هستند، به واسطه ی وجود انواع مختلف سینتی سایزرها ممکن شده است. سینتی سایزرهای Subtractive، additive، FM و wavetable تنها چند نمونه از رایج ترین دسته ی سینتی سایزرها هستند و هرکدام آن ها کاراکتر صوتی منحصر به فرد خودشان را دارند. سینتی سایزرهای ماژولار به شما اجازه می دهند ماژول های مختلفی را با یکدیگر ترکیب و سینتی سایزری که مد نظر دارید را طراحی کنید. سینتی سایزرهای نرم افزاری زیادی وجود دارد که هدفشان باز تولید صدای سینتی سایزرهای کلاسیک است و همچنین مدل های زیادی هم هستند که المان های متُدهای سینتی سایز مختلف را با هم ترکیب می کنند و در حقیقت اینسترومنت هایی هیبریدی هستند.