91006767 - 021
۱
۱- تنها شعبه تهران ملودی شعبه خیابان جمهوری می باشد.
بستن اعلانات
فیلتر کارت صدا
  • نوع اتصال به کامپیوتر
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد ورودی میکروفن (پری امپ)
مقایسه
قیمت خرید فروش کارت صدا نیتیو اینسترومنتز Native Instruments Komplete Audio 2
12
کارت صدا نیتیو اینسترومنتز

Native Instruments Komplete Audio 2

۹,۲۰۰,۰۰۰ تومان
مقایسه
قیمت خرید فروش کارت صدا نیتیو اینسترومنتز Native Instruments Komplete Audio 1
2
کارت صدا نیتیو اینسترومنتز

Native Instruments Komplete Audio 1

۷,۵۰۰,۰۰۰ تومان
مقایسه
قیمت خرید فروش کارت صدا نیتیو اینسترومنتز Native Instruments TRAKTOR SCRATCH Audio 6
2
کارت صدا نیتیو اینسترومنتز

Native Instruments TRAKTOR SCRATCH Audio 6

۸,۹۵۰,۰۰۰ تومان
مقایسه
قیمت خرید فروش کارت صدا نیتیو اینسترومنتز Native Instruments Komplete Audio 6 MK2
1
کارت صدا نیتیو اینسترومنتز

Native Instruments Komplete Audio 6 MK2

۱۳,۲۰۰,۰۰۰ تومان
مقایسه
قیمت خرید فروش کارت صدا نیتیو اینسترومنتز Native Instruments Audio 6
6
کارت صدا نیتیو اینسترومنتز

Native Instruments Audio 6

ناموجود
مقایسه
کارت صدا رولند

Roland Quad-Capture

ناموجود
مقایسه
کارت صدا رولند

Roland Duo-Capture EX

ناموجود
مقایسه
کارت صدا رولند

Roland Tri-Capture

ناموجود
مقایسه
کارت صدا نیتیو اینسترومنتز

Native Instruments TRAKTOR SCRATCH Audio 10

ناموجود
مقایسه
کارت صدا رولند

Roland Octa-Capture

ناموجود
مقایسه
کارت صدا رولند

Roland Studio-Capture

ناموجود
مقایسه
قیمت خرید فروش کارت صدا نیتیو اینسترومنتز Native Instruments Traktor Audio 2 Mk2
1
کارت صدا نیتیو اینسترومنتز

Native Instruments Traktor Audio 2 Mk2

ناموجود
مقایسه
کارت صدا رولند

Roland Rubix44

ناموجود
مقایسه
کارت صدا رولند

Roland Rubix24

ناموجود
مقایسه
کارت صدا رولند

Roland Rubix22

ناموجود
مقایسه
کارت صدا نیتیو اینسترومنتز

Native Instruments Audio 2

توقف تولید
مقایسه
کارت صدا نیتیو اینسترومنتز

Native Instruments Audio 10

توقف تولید
نمايش ۱ تا ۱۷ از ۱۷ (۱ صفحه)

کارت صدا

کارت صدا مهمترین عضو تجهیزات استودیویی مدرن است. از استودیوی های خانگی گرفته تا مجهزترین استودیوهای دنیا، این کارت های صدا هستند که وظیفه انتقال صداها به کامپیوتر و بر عکس را بر عهده دارند. از نظر بسیاری از آرتیست ها و مهندسین صدا، کارت صدا تنها سخت افزار مهم و ضروری به شمار می رود که دارای پری امپ میکروفن، مبدل های دیجیتال، خروجی هدفون، پردازنده سیگنال (DSP)، ورودی مستقیم برای سازهایی مانند کیبورد، پیانو دیجیتال، گیتار و بیس، همگی به صورت یکپارچه در یک دستگاه است. در موارد حرفه ای و پیچیده تر، این کارت های صدا هستند که با داشتن کانال های متعدد، نقش کنسول های ضبط قدیمی را ایفا می کنند.

نوع اتصال و Latency

Latency، به عنوان زمانی که طول می کشد صدا بعد از وارد شدن به کارت صدا و گذشتن از مبدل (کانورتر) آنالوگ به دیجیتال (ADC)، وارد کامپیوتر و نرم افزار آهنگسازی شود و بعد از عبور از مبدل دیجیتال به آنالوگ (DAC) مجددا از طریق اسپیکر مانیتورینگ یا هدفون به گوش برسد، یکی از مهمترین نکاتی است که مهندسین در هنگام انتخاب یک کارت صدا مد نظر قرار می دهند. میزان تاخیر، وابستگی زیادی به نوع اتصال کارت صدا به کامپیوتر، افکت ها و پلاگین هایی که بر سر راه سیگنال، هنگام ضبط و مانیتور شدن قرار دارند و تعداد لاین هایی که رکورد می شوند دارد. به بیان ساده تر، هر چه از درگاه سریعتری استفاده کنید، عملکرد بالاتری را انتظار خواهید داشت.

کارت صدا USB

ممکن است که با کارت های صدای قدیمی مجهز به USB 1.1 رو به رو شوید، اما USB 2 متداول ترین نوع کارت صدا در بازار است که سرعت قابل قبول و سازگاری مناسبی با سیستم عامل های مک و ویندوز دارد. برای غلبه کردن به Latency، بسیاری از کارت های صدا مجهز به آپشن مانیتورینگ بدون تاخیر هستند. درگاه USB 3 عملکردی تا ۱۰ مرتبه سریعتر از نسل دوم دارد و از تعداد بیشتری از ترک ها با تاخیر پایین تر پشتیبانی می کند.

کارت صدا FireWire

به طور کلی دو نوع کارت صدای FireWire وجود دارد: نسخه قدیمی FireWire 400 که سرعتی همچون نسل دوم USB دارد و FireWire 800 که تقریبا سرعت آن دو برابر نسل اول است. اتصال FireWire به عنوان استاندارد کارت های صوتی High-Speed شناخته می شد و به طور خاص بر روی کامپیوترهای مک در دسترس بود و در حال حاضر کامپیوترهای جدیدتر از طریق مبدل FireWire به Thunderbolt، به این نوع از کارت های صدا متصل می شوند.

FireWire، عملکرد مورد نیاز اغلب استودیوهای ضبط را تامین می کند و کارت های صدای مجهز به این درگاه، این امتیاز را دارند که با در اختیار داشتن تعداد بیشتری از کانال ها، بیشتر مورد استفاده قرار بگیرند.

کارت های صدا Thunderbolt و PCIe

کارت های صدای مجهز به درگاه Thunderbolt، ارائه کننده سرعتی دو برابر درگاه USB 3 و در حدود ۱۲ مرتبه سریعتر از FireWire 800 هستند. در حالی که درگاه آذرخش (Thunderbolt) بر روی کامپیوترهای مک مدرن دیده می شود، توسط ویندوز شناسایی و پشتیبانی نمی شوند. کارت های صدای PCIe نیز ویژگی های کارت های صدا مجهز به Thunderbolt را دارند اما باید بدانید که این کارت ها همیشه یکی از اسلات های کامپیوتر خانگی شما را اشغال خواهند کرد. کارت های صدای PCIe مانند Avid Pro Tools | HDX و Apogee Symphony معروف ترین مدل هایی هستند که در کاربری های بسیار حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرند.

اتصالات دیجیتال و آنالوگ

اتصالات آنالوگ موجود بر روی کارت های صدا در فرمت های مختلفی مانند XLR ،RCA و ... به چشم می خورند. پری امپ های داخلی هر یک از کارت های صوتی نیاز به خرید سخت افزارهای مجزا را به خوبی از بین می برند و مدل های معروفی مانند Focusrite Clarett تعداد قابل قبولی از پری امپ ها را برای پشتیبانی از حتی یک گروه موسیقی بزرگ را ارائه می کند.

انتخاب فرمت مناسب

کارت های صدا در فرم ها و اندازه های مختلفی تولید می شوند اما به طور کلی یا به صورت دسکتاپ هستند و یا رک مونت. کارت های صدای رومیزی عمدتا کوچک تر، با تعداد محدودتری از اتصالات به چشم می خورند، اما تمامی کنترل هایی که در اختیار شما می گذارند، به راحتی قابل استفاده اند. برخی از این کارت ها Bus-Powered هستند که به راحتی توسط گوشی ها و تبلت های هوشمند نیز پشتیبانی می شوند.

کارت های صوتی رک مونت، با ارائه تعداد بسیار بیشتری از ورودی و خروجی ها و امکانات رده بالاتر، در رک های ۱۹ اینچی نصب می شوند.

پردازنده داخلی (DSP)

امروزه تعداد قابل توجهی از کارت های صوتی دارای پردازنده داخلی هستند که استفاده از افکت های داخلی را بدون تاخیر امکان پذیر می کند. به عنوان مثال می توانید در هنگام ضبط وکال، از افکت هایی مانند دیلی و ریورب برای مانیتور کردن صدا استفاده کنید و حتی گاهی ضبط را با استفاده از افکت ها و پلاگین هایی مانند اکولایزر و کمپرسور با پایین ترین میزان تاخیر تجربه کنید.