91006767 - 021
ارسال سفارشات تهران که تا ساعت ۱۳ روز ۲۷ اسفند و شهرهای دیگر که تا ساعت ۱۳ روز ۲۶ اسفند ثبت شوند، پیش از تعطیلات نوروز صورت می‌گیرد.
۱
۱- تنها شعبه تهران ملودی شعبه خیابان جمهوری می باشد.
بستن اعلانات
RME آر ام ای کارت صدا

کارت صدا RME Digiface USB

certified تمامی کالاهای تهران ملودی اصل می باشد.
خرید آنلاین در اولویت ارسال می باشد.

This compact, portable and lightweight audio interface (only 220 g /0.49 lbs) transfers digital audio data in SPDIF and ADAT format to Windows and Mac computers. The latest Plug and Play technology guarantees a simple installation, even for the inexperienced user. Numerous unique features as well as RME's robust drivers enable a quick, efficient and comfortable operation of the Digiface USB.

کارت صدای دیجیتال قابل حمل رده بالا از RME

کارت صدای مبتنی بر USB، دیجیتال، و قابل حمل RME Digiface صدایی کلاس بالا و قابلیت هایی قدرتمند ارائه می‌دهد که می‌توانید با خود به هرجا ببرید. این کارت صدا، HDSP Digiface معروف را با اتصال USB 2، “باس پاور” (Bus Power) و ورودی/خروجی های بیشتر بهبود می‌بخشد. هر کدام از اتصالات ۴ گانه اپتیکال ورودی/خروجی Digiface USB برای حد‌اکثر انعطاف‌پذیری با ADAT، S/PDIF، و SMUX4 سازگاری دارند. روت کردن و مانیتورینگ هم که به لطف TotalMix FX بسیار راحت است. و پایداری افسانه ای محصولات RME این کارت صدای قدرتمند قابل حمل را به همراهی مطمئن در استودیو و بیرون از آن تبدیل کرده است.

کارت صدا RME Digiface USB

میکسر TotalMix به شما قدرت کنترل بر روی تعداد زیادی تِرَک را می‌دهد

گول ظاهر کوچک REM Digiface USB را نخورید. در پشت این ظاهر شکیل و باوقار قدرتی عظیم نهفته است که به شما امکان کامل کنترل بر روی ورودی‌ها، خروجی‌ها، لِوِل‌ها، و بسیاری جهات دیگر فرایند کاریتان را می‌دهد. در “تهران ملودی” ما کشف کردیم که شما نه تنها دسترسی به تعداد بی‌نهایت “روتینگ‎” ورودی‌ و خروجی‌ دارید، بلکه می‌توانید سیگنال ورودی را تقسیم و بین چند خروجی همزمان تقسیم کنید! شما حتی به لِوِل پیک و RMS نیز دسترسی دارید که برای تنظیم بلندی صدای تعداد زیادی تِرَک ضروری است.

کارت صدا RME Digiface USB

قابلیت‌های کارت صدای دیجیتال قابل‌حمل RME Digiface USB:

  • کارت صدای دیجیتال و قابل حمل با ۳۲ ورودی و ۳۲ خروجی
  • بهبود یافته‌ی مدل HDSP Digiface معروف شرکت RME به وسیله اتصال USB 2، “باس پاور”، و ورودی/خروجی های متعدد اضافه شده.
  • ۴ ورودی/خروجی اپتیکال سازگار با ADAT، S/PDIF، SMUX، و SMUX 4
  • مجهز به RME TotalMix برای روتینگ و مانیتورینگ آسان.
  • اجرا شده بر روی درایور های RME Midiface، و ASIO مشترک با چندین دستگاه دیگر RME.
  • “باس پاور” برای حد‌اکثر قابلیت جا‌به‌جایی
کارت صدا RME Digiface USB
مشخصات توضیحات
نوع اتصال به کامپیوتر USB 2.0
نوع کارت صدا کارت صدا رومیزی Desktop
ورودی و خروجی همزمان
32 x 32 (using ADAT)
نرخ نمونه برداری Up to 24-bit/192kHz
تعداد خروجی آنالوگ 1
نوع خروجی آنالوگ
1 x 1/4" TRS (line/headphones)
تعداد ورودی دیجیتال
4 x Optical Toslink (ADAT, SMUX4, S/PDIF)
تعداد خروجی دیجیتال
4 x Optical Toslink (ADAT, SMUX4, S/PDIF)
طول دستگاه 22 میلی متر
عرض دستگاه 128 میلی متر
ارتفاع دستگاه 55 میلی متر
وزن دستگاه 220 گرم
سوالات کاربران
هنوز هیچ سوالی درباره این محصول ثبت نشده است. اولین نفر باشید
نظرات کاربران
هنوز هیچ نظری در مورد این محصول داده نشده است. اولین نفر باشید