91006767 - 021
۱
۱- تنها شعبه تهران ملودی شعبه خیابان جمهوری می باشد.
بستن اعلانات
فیلتر خصوصیات
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد ورودی میکروفن (پری امپ)
مقایسه
قیمت خرید فروش میدی کنترلر بهرینگر Behringer UMX 610
3
میدی کنترلر بهرینگر

Behringer UMX 610

ناموجود
مقایسه
میدی کنترلر و دی جی کنترلر بهرینگر

Behringer CMD Touch TC64

ناموجود
مقایسه
میدی کنترلر بهرینگر

Behringer U-Control UMA25S

ناموجود
مقایسه
میدی کنترلر بهرینگر

Behringer UMX 250

ناموجود
مقایسه
میدی کنترلر بهرینگر

Behringer Motor49

ناموجود
مقایسه
میدی کنترلر بهرینگر

Behringer Motor61

ناموجود
مقایسه
میدی کنترلر

WORLDE Panda 49

ناموجود
مقایسه
میدی کنترلر

Worlde Panda Mini

ناموجود
مقایسه
میدی کنترلر

Worlde Tuna Mini

ناموجود
مقایسه
میدی کنترلر بهرینگر

Behringer UMX 490

توقف تولید
مقایسه
میدی کنترلر بهرینگر

Behringer UMX 61

توقف تولید
نمايش ۱ تا ۱۱ از ۱۱ (۱ صفحه)

میدی کنترلر چیست؟

واژه Midi که کوتاه شده عبارت Musical Instrument Digital Interface است، پروتوکلی است که اجازه می دهد سازهایی مانند سینتی سایزرها، درامز ماشین ها و ... با یکدیگر و حتی سایر دستگاه ها نظیر کامپیوترها و پردازنده های افکت در ارتباط باشند. میدی کنترلر وسیله ای است که می تواند فرمان ها را به دستگاهی که توانایی خواندن این فرامین را دارد ارسال کند. میدی، یک پروتوکل بسیار گسترده است: می توان از آن برای نواختن نت ها بر روی یک کیبورد ورک استیشن استفاده کرد، تنظیماتی را بر روی یک نرم افزار کامپیوتری تغییر داد، پریست های موجود بر روی یک پردازنده مولتی افکت را تعویض کرد و هزاران کاربرد دیگر. به علت گوناگونی این قابلیت ها و توانایی ها، میدی کنترلرها در انواع مختلفی تولید می شوند. درست است که میدی کنترلر ها از نظر ظاهری دارای تفاوت هایی با یکدیگر هستند اما همه آن ها یک هدف را دنبال می کنند: تبادل اطلاعات و فرمان های مختلف با تمامی دستگاه های سازگار و مجهز به Midi.

استفاده از میدی کنترلرها برای نواختن موسیقی

میدی کنترلرها به تنهایی توانایی تولید صدایی را ندارند و از آن ها به عنوان Input Device برای سایر سازها استفاده می شود. متداول ترین میدی کنترلرها، میدی کیبوردهایی هستند که استایل پیانویی دارند و از معروف ترین آن ها می توان به Keystation از کمپانی M-Audio اشاره کرد. از آن ها برای نواختن سینتی سایزرها، مدول های مختلف صدا، سازهای نرم افزاری و سایر دستگاه های مجهز به میدی استفاده می شود.

از محبوب ترین میدی کنترلرها پد کنترلرهایی مانند MPD26 از کمپانی Akai یا Novation Launchpad هستند که به جای کلاویه های پیانو، دارای ردیف هایی از دکمه ها هستند، این دکمه ها عمدتا حساس به Velocity و دارای بک لایت های جذابی هستند. از آن ها عمدتا برای کنترل کردن سازهای کوبه ای مانند درام ماشین ها استفاده می شود، اما در عین حال از آن ها می توان برای نواختن سایر سازها مانند سینتی سایزرها استفاده کرد.

همچنین دسته بندی دیگری هم که شبیه سازهای بادی است در میدی کنترلرها وجود دارد که از آن ها می توان برای نواختن کلارینت و حتی گیتار و بیس هم استفاده کرد. در بسیاری از موارد خرید میدی کنترلر دست دوم کارکرده می تواند بسیاری از نیازهای رده بالای شما را با قیمتی بسیار مناسب بر آورده کند.

دیگر کاربردهای میدی کنترلرها

چون تکنولوژی میدی یک روش ساده برای تبادل اطلاعات بین دستگاه های مختلف است، طیف گسترده ای از میدی کنترلرها برای کاربردهایی که لزوما اجرای موسیقی نیستند وجود دارد. بعضی از آن ها بسیار ساده اند و برخی از آن ها مانند Mackie Control Universal بسیار پیچیده. این دیوایس تعداد بسیار زیادی از دکمه ها، ناب ها و فیدرها را در خود جای داده و برای اجرای دستورات متوالی و همزمان در نرم افزارهای کامپیوتری، طراحی و تولید شده است. به وسیله آن می توانید صداها را متوقف و یا اجرا کنید، سطح بلندی آن ها را تغییر دهید، بین دستورات مختلف سوییچ کنید، به عبارت ساده تر، تمامی این فرمان ها را بدون استفاده از موس و کیبورد کامپیوترتان اجرا کنید.

برای انتخاب یک میدی کنترلر ایده آل، پیشنهاد می کنیم مطلب راهنمای خرید میدی کنترلر را در تی ام پلاس مطالعه کنید.