Solidbody Electric Guitar with Swamp Ash Body, Maple Neck, Ebony Fretboard, and 2 Humbucking Pickups - Rust Grey
ظاهر گیتار سالید بادی تی استایل Schecter PT Apocalypse به شکلی است که انگار پا به دنیای مردگان گذاشته و از آن بازگشته! بادی swamp ash و پیک گارد وینتج این گیتار ظاهر جذابی به آن داده است. به علاوه، دو پیکاپ هامباکر Apocalypse صدای بی رحم و پرخاشگرانه ای به این ساز بخشیده است. نِک Ultra Access و لاکینگ تیونرهای شکتر نشانه هایی از تعهد کمپانی شکتر به تولید سازهای باکیفیت است. PT Apocalypse احتمالا یکی از پرخاشگر ترین گیتارهای t-style است که می توانید پیدا کنید.
می توانید انتظار تُن های شدید و پرخاشگرانه ای از پیکاپ هامباکر PT Apocalypse داشته باشید. مگنت های Alnico V صدایی سریع و پرخاشگرانه را با غنای هارمونیکی زیادی تولید می کنند. آلنیکوها به وسیله ی مگنت های سرامیکی محاصره شده اند تا فرکانس های بالا پررنگ تر شوند و آرتیکولاسیون صداها بهبود پیدا کند. با این پیکاپ ها شما صدایی با خروجی زیاد و محتوای هارمونیک فراوان در اختیار شما خواهد بود تا با استفاده از دکمه های تنظیم تُن روی امپلی فایر یا پدال هایتان بتوانید انعطاف زیادی در شکل دادن صدای این گیتار داشته باشید. برای کامل کردن طراحی ساز، شکتر برای این پیکاپ ها از یک ماسوره ی نیمه شفاف استفاده کرده که به شما اجازه می دهد سیم های مسی را مشاهده کنید.
وقتی گیتار الکتریک Schecter PT Apocalypse را در دست می گیرید، جزئیات و ریزه کاری هایی که در ساخت آن استفاده شده شما را حیرت زده خواهد کرد. پروفایل نِک Thin-C هم سریع است و هم راحتی فوق العاده ای دارد و مقدار چوب کافی بین انگشتان شما و سیم ها را فراهم کرده است. این-لی مثلثی که روی فرت دوازدهم فینگر برد آبنوسی گیتار قرار گرفته یکی دیگر از این جزئیات است که با حس پرخاشگرانه ی این گیتار مطابقت دارد. به علاوه، منحنی Ultra Access به شما اجازه می دهد به راحتی بتوانید به فرت های بالاتر دسترسی داشته باشید.
ظاهر Schecter PT Apocalypse سریعا شما را جذب خود خواهد کرد. اگرچه صدای این گیتار مناسب طرفداران صدای با گین های بالاست، بادی t-style و نِک میپل bolt-on باعث شده تا حس و ظاهر این گیتار فوق العاده باشد. بریج پلیت t-style و ساختار کنترل ها باعث حفظ ظاهر کلاسیک ساز شده است. در طرف دیگر، نِک Ultra Access و طراحی ویژه ی بدنه برای قرار گرفتن ساعد دست، راحتی طراحی های مدرن را به کاربر ارائه می دهند.
| مشخصات | توضیحات |
|---|---|
| جنس بدنه | Swamp Ash |
| جنس صفحه انگشت گذاری | Ebony |
| نوع پیک آپ | Humbucker |
| جنس چوب دسته | Maple |
| تعداد فرت | 22 X-Jumbo |
| پیک آپ بالا | Schecter USA Apocalypse-VI Humbucker |
| پیک آپ وسط | - |
| پیک آپ پایین | Schecter USA Apocalypse-VI Humbucker |
| تیونر | Schecter Locking |
| نوع بریج (خرک) | PH-T with String Thru-body |
| نوع اتصال دسته به بدنه | Bolt-On |
| نوع صدف کاری دسته | Mother-of-pearl Triangle at 12th fret |
| شکل دسته | Thin C |
| نوع قرارگیری پیک آپ ها | HH |
| کنترل ها | 1 x volume, 1 x tone, 3-way blade pickup switch |
| سلکتور پیک آپ | 3-way blade pickup switch |
| شکل بدنه | PT |
| طول دسته | 648 میلی متر |
| جنس نات | Black Tusq XL |
| کشور تولید کننده | South Korea |
| جنس صفحه رو | - |
| جنس صفحه کناری | - |
| جنس صفحه پشت | - |
| پری امپ | - |
| لوازم جانبی | - |
| سایز فرت | X-Jumbo |
| اکولایزر | ندارد |