لوپ بک چیست؟

میکروفن های USB و کارت های صدای امروزی، انتقال صدای محیط بیرون به کامپیوتر یا تبلت را ساده کرده اند.

اما فرض کنید قرار است در یک ویدیو یک نرم افزار را نقد و بررسی کنید، یک بازی ویدیو را استریم کنید، یک بیت را سمپل کنید یا یک جلسه ی کاری مهم را آرشیو کنید – در این حالت چگونه صدا درون کامپیوتر از یک اپلیکیشن به اپلیکیشن دیگر انتقال می دهید؟

این کار با استفاده از قابلیت لوپ بک انجام می شود. اگر در چند سال گذشته یک کارت صدا خریداری کرده باشید، احتمالا چنین قابلیتی را در اختیار دارید.

لوپ بک چیست؟

آیا تا بحال به این موضوع فکر کرده اید که “ای کاش مخاطبان من می توانستند همان چیزی که من در هنگام استریم می شنوم را بشنوند”؟ یا “من می خواهم صدای یک ویدیوی آنلاین را سمپل و سپس آن را ریمیکس کنم”. در این شرایط قابلیت لوپ بک کارت صدا به کمک شما می آید.

لوپ بک در یک کارت صدا یا میکسر به شما اجازه می دهد صدای داخلی– مثل صدای بازی های ویدیویی، صدای سیستم یا اینسترومنت های نرم افزاری – دوباره به کارت صدا انتقال داده و از آن ها در اپلیکیشن دیگری استفاده کنید.

به بیان دیگر، لوپ بک هر صدایی که از هدفون یا مانیتورهای استودیویی شما پخش می شود را با کیفیت بی نقص به منظور ضبط یا استریمینگ به یک اپلیکیشن دیگر انتقال می دهد.

در حالی که ورودی های میکروفن و اینسترومنت روی کارت صدای شما برای ضبط صدا نیاز به کانکشن های فیزیکی دارند، لوپ بک کاملا در محیط دیجیتال اتفاق می افتد.

چنین چیزی دنیایی از قابلیت های قدرتمند انتقال سیگنال را پیش روی شما قرار می دهد بدون این که نیاز باشد شما کار خاصی انجام دهید.

چه زمانی باید از لوپ بک استفاده کرد؟

در ادامه پنج کاربرد رایج لوپ را به شما توضیح خواهیم داد.

پادکست با مهمان هایی که دور از شما هستند

اگر شنوندگان شما نتوانند صدای مهمان یا همکار شما در یک استریم را بشنوند، قطعا برنامه ی شما با شکست مواجه خواهد شد. لوپ بک کمک می کند صدای تمام مهمان ها با بالاترین کیفیت پخش شود.

ویدیو کنفرانس

اگر قرار است جلسات کاری را ضبط و آرشیو کنید، مهم است صدای تمام حضار به خوبی شنیده شود، نه تنها صدای خودتان.

استریمینگ بازی های ویدیویی

لوپ بک به مخاطبان شما اجازه می دهد نه تنها صدای میکروفن شما در حین استریم، بلکه همچنین دیالوگ ها و افکت های صوتی درون بازی و همچنین صدای چت را هم بشنوند.

ویدیوهای “واکنش”

ویدیوهایی که در آن یک فرد به محتوای دیگری واکنش نشان می دهد بسیار محبوب شده اند. لوپ بک به شنوندگان شما اجازه می دهد صدای محتوای اصلی را در هماهنگی کامل با توضیحات شما بشنوند.

نقد و بررسی ها و ویدیوهای آموزشی

ما موزیسین ها عاشق این هستیم که به یوتیوب برویم و جدیدترین آموزش های پلاگین ها و نرم افزارها را دنبال کنیم. اگر شما چنین محتوایی تولید می کنید، لوپ بک موجب می شود مخاطب شما تمام صداها را با جزئیات کامل بشنود. مثلا اگر یک دکمه ی چرخشی را روی یک اینسترومنت نرم افزاری تکان می دهید، مخاطب شما تاثیر آن را به خوبی خواهد شنید.

کارت های صدای دارای قابلیت لوپ بک

در ادامه چند نمونه از کارت های صدای محبوبی که دارای قابلیت لوپ بک به صورت نیتیو می باشند را به شما معرفی می کنیم و توضیح می دهیم در هر یک چگونه می توانید به قابلیت لوپ بک دسترسی پیدا کنید.

Focusrite Scarlett 4i4 3rd Gen

کارت های صدای سری Scarlett ثابت کرده اند که یک پلتفرم ضبط قابل اطمینان برای کاربران مک و ویندوز هستند. کاربران سومین نسل کارت صدای 4i4 می توانید تنظیمات مربوط به لوپ بک را در قسمت Output Routing در نرم افزار Focusrite Control پیدا کنند.

Audient EVO 4

EVO 4 به واسطه ی سایز کوچک و استفاده ی آسان، کارت صدای محبوبی نزد پادکسترها و تولید کنندگان محتوا می باشد. کنترل های لوپ بک این کارت صدا را می توانید در نرم افزار EVO control در منوی Show Loopback Mixer پیدا کنید.

PreSonus Revelator

Revelator صدای پرحجم با کیفیت برودکست را به همراه افکت های DSP که در پس زمینه تنظیم می شوند را به سادگی در اختیار شما قرار می دهد. با استفاده از اپلیکیشن Universal Control می توانید تمام قابلیت های این میکروفن را کنترل کنید. سه کانال لوپ بک Revelator به صورت فیدرهای اختصاصی با نام های Playback، Loopback 1 و Loopback 2 در دسترس شما قرار خواهند داشت.

RME Babyface Pro FS

کارت های صدای سری Babyface از کمپانی RME به چنان شهرتی دست یافته اند که کمتر کارت صدای کوچکی می تواند به آن نزدیک شود. جدیدترین ورژن این کارت صدا یعنی Babyface Pro FS، پری امپ ها، کلاکینگ، کانورشن و انتقال سیگنال حرفه ای را در قالب یک فرمت کوچک و رومیزی به شما ارائه می دهد. کنترل های لوپ بک درون اپلیکیشن TotalMix FX پشت آیکون آچار (تنظیمات) قرار دارد.

MOTU M2

کارت های صدای جمع و جور سری M از برند MOTU امکان ضبط با کیفیت بالا در خانه یا در سفر را برای شما فراهم می کنند. راز موفقیت این کارت های صدا در تبدیل دیجیتال به آنالوگ ESS Sabre32 و درایورهای بهینه شده ی آن است که در کنار هم داینامیک رنج 120 دسی بلی و تاخیر ناچیز 2.5 میلی ثانیه ای در رزولوشن 96kHz را ارائه می دهند. تنها کافیست در نرم افزار ضبط یا پلتفرم استریمینگ، Loopback 1–2 را به عنوان دیوایس ورودی انتخاب کنید و به این ترتیب قادر خواهید بود صدای پلتفرم استریمینگ مد نظرتان را به صورت زنده در نرم افزارتان ضبط کنید.

Universal Audio Apollo Twin X DUO

دی اس پی اختصاصی و سخت افزار پریمیوم یونیورسال آدیو ترکیب فوق العاده ای را در Apollo Twin X DUO شکل داده است. با استفاده از Virtual Channels در نرم افزار UA Console به راحتی می توانید صدا را از اپلیکیشن های موزیک اکسترنال و سورس های صوتی انتقال دهید. بخش Virtual Channels هدفی مشابه لوپ بک دارند و همچنین به شما اجازه می دهند سیگنال پلاگین های UAD را به سورس های ورودی مانند افکت های اینسرت انتقال دهید و به این ترتیب به صدایی پرحجم با کاراکتر آنالوگ دست پیدا کنید.

Apogee BOOM

جدیدترین کارت صدای برند Apogee دی اس پی قدرتمند و کانورژن با کیفیت حرفه ای را به پادکست ها و ضبط های خانگی شما می آورد. چنل استریپ Symphony ECS که همراه این کارت صدا به شما عرضه می شود، دارای اکولایزر سه بانده، کامپرشن وسچوریشن با استایل tape می باشد و شما می توانید در حین ضبط بدون تجربه کردن latency (تاخیر) از این افکت ها استفاده کنید؛ به این ترتیب صدایی که ضبط می کنید جذاب تر خواهد شد. فیدرهای لوپ بک استریو را می توانید درون اپلیکیشن موبایل/دسکتاپ Apogee Control 2 پیدا کنید که با عنوان Playback 1–2 و Playback 3–4 دیده می شوند.

اگر کارت صدای من فاقد لوپ بک باشد چطور؟

آیا از کارت صدایی استفاده می کنید که به صورت نیتیو فاقد قابلیت لوپ بک است؟ در این حالت باید بگوییم چند گزینه ی نرم افزاری برای شما وجود دارد که به شما کمک می کنند بدون هزینه کردن برای خرید یک کارت صدای جدید به این قابلیت دست پیدا کنید.

دستیابی به لوپ بک با استفاده از نرم افزار روی سیستم های مک

  • Rogue Amoeba Loopback: این نرم افزار با استفاده از موتور انحصاری Audio Capture Engine صدا را به خوبی بین اپلیکیشن ها انتقال می دهد. این نرم افزار رایگان است اما برای دسترسی به قابلیت های پیشرفته ی انتقال صدا نیاز به خریداری لایسنس آن خواهید داشت.
  • iShowU Audio Capture: این نرم افزار رایگان بر اساس نرم افزار منبع باز Soundflower ساخته شده است و گزینه ی خوبی برای افرادی می باشد که به تازگی با قابلیت لوپ بک آشنا شده اند و می خواهند آن را امتحان کنند. اگر از ورژن macOS Monterey استفاده می کنید پیشنهاد می شود بجای این نرم افزار iShowU’s SWB Audio App را امتحان کنید.
  • BlackHole: این نرم افزار هم رایگان است و یکپارچگی لوپ بک ساده ای را به کاربران مک ارائه می دهد. با استفاده از این نرم افزار به راحتی می توانید صدا را از یک اپلیکیشن به اپلیکیشن دیگر انتقال دهید.
    دستیابی به لوپ بک با استفاده از نرم افزار روی ویندوز
    – VB-Audio Voicemeeter: نرم افزار Voicemeeter و مشتقات آن یعنی Potato، Banana و Virtual Audio Cable، گزینه های قدرتمندی را برای دستیابی به لوپ بک روی ویندوز در اختیار شما قرار می دهند.
  • Jack Audio Connection Kit: این نرم افزار هم مشابه Virtual Audio Cable کار می کند و به شما اجازه می دهد با تاخیر ناچیزی صدا را از دیوایس های پلی بک ویندوز به دیوایس های ضبط ویندوز انتقال دهید. ورژن هایی از این نرم افزار برای مک و لینوکس هم عرضه شده است.
  • ASIO Link Pro Patcher: این نرم افزار قدرتمند، پروژه ای است که توسط گروهی از عاشقان صدا ساخته شده است. مانند نرم افزار Reason، این نرم افزار به شما اجازه می دهد کابل هایی را بین دیوایس های ضبط و پلی بک وصل کنید.
منبع sweetwater
عضویت در خبرنامه تهران ملودی
عضو خبرنامه ما شوید و مطالب و پیشنهادات ویژه ما را در ایمیل خود دریافت کنید.
نگران نباشید! هر زمان مایل باشید می‌توانید عضویت خود را لغو کنید.
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.