کارت های صدای +Focusrite Clarett با پری امپ های حرفه ای و کانورتور ارتقا یافته معرفی شدند
کمپانی Focusrite سری کارت های صدای Clarett را با معرفی مدل های Clarett+ 2Pre ،4Pre و 8Pre بروز کرده است. این مدل های جدید که برای PC و Mac عرضه شده اند دارای پری امپ ها و کانورتورهای ارتقا یافته ای هستند تا صدای خارق العاده ای را برای پرودیوسرها، مهندسان صدا و بیت سازها مهیا کنند.
پری امپ های میکروفن +Clarett دارای هدروم زیاد، دیستورشن کم و نویز بسیار ناچیز هستند تا ضبط هایی کاملا کلین داشته باشید.
ویژگی جدید و تمام آنالوگ Air، با کلید امپدانس و کنترل های رله، پری امپ میکروفن ISA 110 که در کنسول های استودیویی کلاسیک Focusrite دیده می شود را شبیه سازی می کند و به گفته ی سازنده موجب درخشان شدن وکال ها می شود.
در قسمت های دیگر، Focusrite داینامیک رنج و تبدیل آنالوگ/دیجیتال و دیجیتال/آنالوگ کارت های صدای Clarett را بهبود داده است.
کاربران حالا می توانند دیستورشن بسیار ناچیزی را تجربه کنند، میکس های شفاف تری داشته باشند و جزئیات دقیق تری را در صداها بشنوند.
علاوه بر این، خروجی های هدفون و پرفورمنس مبدل دیجیتال به آنالوگ به شکلی طراحی شده تا در هر لِولی بتوانید صدای قدرتمند و شفافی را در اسپیکر و هدفون بشنوید.
در پکیج هر یک از این کارت های صدا یک مجموعه ی نرم افزاری قرار گرفته است که شامل پلاگین های میکس و اینسترومنت های نرم افزاری می باشد تا به محض بیرون آوردن محصول از جعبه بتوانید مشغول کار شوید.
Focusrite Clarett+ 2Pre
Clarett+ 2Pre یک کارت صدای USB-C با ده ورودی و چهار خروجی است که برای آرتیست هایی که به ضبط می پردازند طراحی شده است.
این مدل دارای دو پری امپ میکروفن +Clarett با ویژگی تماما آنالوگ Air، دو ورودی اینسترومنت JFET، کانورتورهای مستقل آنالوگ/دیجیتال و دیجیتال/آنالوگ و همچنین ورودی ADAT می باشد.
این کارت صدا با قیمت 499 دلار عرضه شده است.
Focusrite Clarett+ 4Pre
به گفته ی Focusrite این کارت صدا با 18 ورودی و 8 خروجی، پرودیوسرهایی را هدف قرار داده که برای ضبط و میکس هایشان به بالاترین کیفیت نیاز دارند.
این مدل دارای چهار پری امپ +Clarett با ویژگی تمام آنالوگ Air، کانورتورهای آنالوگ به دیجیتال و دیجیتال به آنالوگ با نویز کم، دیستورشن ناچیز، داینامیک رنج بالا و دو ورودی اینسترومنت JFET با امپدانس بالا می باشد.
همچنین دو خروجی هدفون آنالوگ و امکان گسترش دادن Clarett+ 4Pre با ورودی ADAT optical فراهم شده است.
این مدل با قیمت 700 دلار در دسترس قرار گرفته است.
Focusrite Clarett+ 8Pre
بزرگترین کارت صدا در سری +Clarett مدل 8Pre است که دارای 18 ورودی و 20 خروجی برای پرودیوسرهای حرفه ای می باشد.
هشت پری امپ +Clarett با ویژگی تمام آنالوگ air، همان کانورتورهای ارتقا یافته ای که در دو مدل قبلی وجود دارد، دو خروجی هدفون آنالوگ و ورودی ADAT برای این مدل در نظر گرفته شده است.
Clarett+ 8Pre با قیمت هزار دلار روانه ی بازار شده است.