برترین برنامه‌های استریم موزیک

تا به حال پیش آمده بخواهید از سرویس‌های پخش آنلاین موسیقی استفاده کنید اما ندانید که کدام سرویس برای شما بهتر است؟ در این مقاله می‌خواهیم بهترین برنامه‌های استریم موسیقی را به شما معرفی کنیم و به صورت مختصر در مورد نقاط قوت و کاربردهای آن‌ها، توضیحاتی را ارائه دهیم.

برای اغلب مردم، دوره خرید آلبوم‌های موسیقی به پایان رسیده و اکنون آن‌ها ترجیح می‌دهند که به جای خرید آلبوم، از سرویس‌های استریم آنلاین موسیقی استفاده کنند. این سرویس‌ها هزاران قطعه موسیقی و آلبوم در سبک‌های متنوع را در تبلت، کامپیوتر یا تلفن همراه، در اختیار شما قرار می‌دهند. اگر قصد استفاده از این برنامه‌های قدرتمند را داشته باشید، حتما متوجه شده‌اید که تعداد بسیار زیادی سرویس استریم موسیقی وجود دارد. بنابراین ممکن است در انتخاب یک برنامه، دچار سردرگمی شوید. با مطالعه این مقاله و بررسی که بین سرویس‌های مختلف استریم موسیقی انجام داده‌ایم، می‌توانید برنامه‌ای که برای شما مناسب‌تر است را انتخاب کنید.

Spotify – به طور کلی، بهترین برنامه با امتیاز ۸۷ از ۱۰۰

به جرأت می‌توان ادعا کرد که امروزه، Spotify بهترین سرویس استریم موسیقی در جهان است. این برنامه، آرشیو بسیار بزرگ و کاملی متشکل از آهنگ‌ها و آلبوم‌های قدیمی و جدید را در اختیار شما قرار می‌دهد. از Spotify می‌توان به صورت رایگان(با امکانات محدود) و یا اشتراکی(با امکانات نامحدود) بهره برد. اگر بخواهید به طور رایگان از این سرویس استریم استفاده کنید، ممکن است حین پخش موسیقی، تبلیغاتی نیز برای شما پخش شود و یا ممکن است نتوانید قطعه موردنظرتان را با بالاترین کیفیت گوش کنید. اما اگر قصد تهیه اشتراک را دارید، می‌توانید با پرداخت ماهانه ۹.۹۹ دلار، از تمام امکانات این سرویس قدرتمند بهره ببرید. در کنار پلن‌های رایگان و اشتراک ماهانه، یک پلن خانوادگی نیز وجود دارد که با استفاده از آن، می‌توانید یک اکانت تهیه کنید و تا حداکثر ۶ نفر دیگر را به عنوان اعضای خانواده، به اکانت خود متصل کنید و از خدمات و امکانات نامحدود Spotify استفاده کنید. ضعف پلن خانوادگی این است که کنترل والدین وجود ندارد. این بدان معناست که نمی‌توانید برای فرزندان‌تان محدودیتی را جهت گوش کردن به موسیقی، اعمال کنید. بنابراین ممکن است فرزندان‌تان به قطعات صوتی دسترسی داشته باشند که فعلا مناسب سن آن‌ها نباشد.

Deezer – بهترین برنامه برای کسانی که فرزند دارند – امتیاز ۸۷ از ۱۰۰

سرویس Deezer بسیار به Spotify شباهت دارد. این برنامه از یک آرشیو بزرگ از آهنگ‌های جدید و کمی قدیمی‌تر بهره‌مند است. با توجه به موسیقی‌هایی که گوش کرده‌اید، Deezer می‌تواند به صورت اتوماتیک لیست‌های پخشی را بر اساس سلیقه موسیقی شما تهیه و در اختیارتان قرار دهد. چیزی که این سرویس استریم موسیقی را نسبت به Spotify متمایز می‌کند، قابلیت کنترل والدین است. در Deezer با انتخاب پلن خانوادگی، می‌توانید بعضی آهنگ‌ها که اشعار نامناسب یا صریحی دارند را بلاک کرده و به این شکل، دسترسی فرزندان‌تان به این آهنگ‌ها را محدود کنید. اگر بخواهید به صورت رایگان از این سرویس پخش موسیقی بهره‌مند شوید، در هر ساعت فقط می‌توانید ۶ آهنگ را رد(Skip) کنید. یکی از نقاط ضعف Deezer آن است که آرشیو آن‌ها خیلی به‌روز نیست و مثلا ممکن است ماه‌ها بعد از انتشار یک آلبوم، بتوانید آن را در Deezer پیدا کنید!

Tidal – بهترین برنامه برای کسانی که کیفیت برای‌شان مهم است – امتیاز ۷۴ از ۱۰۰

تمرکز این سرویس استریم موسیقی فقط بر روی ارائه موسیقی با بیشترین کیفیت ممکن است. بنابراین همین اول باید به شما بگوئیم که اگر به دنبال امکانات جذاب مانند نمایش Lyric آهنگ هنگام پخش موسیقی و امکاناتی از این دست هستید، Tidal برای شما مناسب نیست. با پرداخت ماهانه ۲۵.۹۹ پوند می‌توانید از موزیک‌های با کیفیت این سرویس استریم موسیقی قدرتمند استفاده کنید. شاید در نگاه اول به نظر برسد که پرداخت ۲۵.۹۹ پوند آن هم به صورت ماهانه، هزینه بسیار زیادی است اما ما به شما این اطمینان را می‌دهیم که هرگز از Tidal ناراضی نخواهید بود. مزیت‌هایی که Tidal نسبت به سایر رقبایش دارد عبارتند از:

  • امکان پخش بیش از ۱۳۰۰۰۰ موزیک ویدئو
  • گوش دادن به لیست‌های پخش اختصاصی(که بعضی از این لیست‌ها توسط خود هنرمندان، مورد بررسی قرار گرفته است)
  • مشاهده دیسکوگرافی کامل هنرمندان
  • امکان دنبال کردن هنرمندان در شبکه‌های اجتماعی

Amazon Prime Music – بهترین برنامه برای دارندگان اشتراک آمازون – امتیاز ۵۷ از ۱۰۰

سرویس Prime Music بخشی از اشتراک Prime آمازون به حساب می‌آید. اگر تمایل دارید به ترکیبی از قطعات گوناگون از هنرمندان مختلف(مانند رادیو) گوش کنید، این سرویس می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. یکی از بزرگ‌ترین نقاط ضعف این سرویس استریم موسیقی، تعداد بسیار کم آهنگ‌های آرشیو آن است. تعداد کل آهنگ‌های موجود در Prime Music تنها حدود ۲ میلیون است. این در حالی‌ست که تعداد آهنگ‌های موجود در سرویس استریم موسیقی نامحدود آمازون، حدود ۴۰ میلیون است. همچنین لیست‌های پخش گلچین شده در Prime Music بسیار محدود هستند. در کنار این نقاط ضعف، Prime Music ویژگی‌های خوبی نیز دارد که آن را نسبت به رقبا متمایز کرده. به عنوان نمونه، در این برنامه، محدودیتی برای رد کردن(Skip) آهنگ‌ها وجود ندارد و همچنین می‌توانید ساعت‌ها بدون پخش تبلیغ، به موسیقی مورد علاقه‌تان گوش دهید. بنابراین اگر حق اشتراک Prime آمازون را دارید، بهتر است به جای استفاده از پلن رایگان برنامه‌هایی مثل Spotify یا Deezer ، از Prime Music آمازون بهره ببرید. اگر قصد آپلود کردن آرشیو موسیقی شخصی‌تان را داشته باشید، ممکن است این برنامه، کمی شما را دلسرد کند؛ چرا که شما می‌توانید تنها ۲۵۰ آهنگ را آپلود کنید و اگر آرشیو شخصی شما شامل تعداد بیشتری آهنگ باشد، باید ماهانه ۲۱.۹۹ دلار بپردازید تا بتوانید به تعداد نامحدود، آهنگ‌هایی که می‌خواهید را آپلود کنید.

Apple Music – بهترین برنامه برای دوست‌داران رادیو – امتیاز ۷۵ از ۱۰۰

بزرگ‌ترین مزیت Apple Music ، بهره‌گیری از رابط کاربری ساده، زیبا و قابل فهم است. به لطف این رابط کاربری، شما به راحتی می‌توانید آن چیزی را که می‌خواهید، پیدا کنید. خواه هنرمند مورد علاقه‌تان و خواه یک قطعه موسیقی کمتر شنیده شده. آرشیو Apple Music بسیار بزرگ است اما شبیه Deezer ، بعضی مواقع، ممکن است آلبوم‌های جدید هنرمندان، با کمی تأخیر در Apple Music قرار گیرند. سرویس استریم موسیقی اپل، بیشتر برای پیش‌نمایش و معرفی یک آلبوم یا تک آهنگ مورد استفاده هنرمندان قرار می‌گیرد. بنابراین هنرمندان وقتی اثر جدیدی را تولید می‌کنند، قبل از آن که آن را در اختیار سایر سرویس‌های استریم موسیقی قرار دهند، در اختیار Apple Music قرار می‌دهند و قطعه جدید را اولین جا می‌توان در Apple Music و سپس در سایر سرویس‌های استریم موسیقی یافت. برخی نقاط قوت Apple Music عبارتند از:

  • امکان دانلود و پخش آفلاین
  • لیست‌های پخش شخصی‌سازی شده و منحصر به فرد
  • بهره‌مندی از رادیو Beats 1 اختصاصی اپل

در کنار نقاط قوتی که Apple Music دارد، عدم پشتیبانی از قابلیت کنترل والدین، یکی از نقطه ضعف‌های این سرویس استریم قدرتمند به حساب می‌آید.
محصولات اپل به سازگاری و تعامل با یکدیگر مشهور هستند. همین ویژگی در Apple Music هم وجود دارد. به لطف سرویس iCloud اپل شما می‌توانید حداکثر ۱۰۰۰۰۰ آهنگ خودتان را برای ایجاد آرشیو، در آیکلودتان ذخیره کنید. بنابراین دیگر فرقی نمی‌کند که از کدام یک از محصولات اپل استفاده می‌کنید. آرشیو موسیقی شما، همیشه همراه‌تان است.

Primephonic – بهترین برنامه برای علاقه‌مندان به موسیقی کلاسیک – امتیاز ۷۲ از ۱۰۰

اگر عاشق موسیقی کلاسیک هستید، سرویس استریم Primephonic بهترین گزینه برای شماست. در آرشیو این برنامه، حدود ۱ میلیون قطعه موسیقی کلاسیک از هنرمندان قدیمی و جدید وجود دارد. چیزی که این سرویس استریم را جذاب‌تر می‌کند، ارائه موسیقی با بالاترین کیفیت ممکن است. همچنین اگر اتصال اینترنتی با کیفیت و خوبی ندارید، نگران نباشید؛ چرا که Primephonic بسته به سرعت اینترنت شما، می‌تواند کیفیت پخش را کاهش دهد تا شما شاهد قطع شدن یا توقف پخش آهنگ نباشید.
متاسفانه بزرگ‌ترین نقطه ضعف Primephonic این است که بر خلاف رقبایش یعنی اسپاتیفای و سایر سرویس‌های استریم، هیچ پلن رایگانی را در اختیار شما قرار نمی‌دهد. این بدان معناست که شما تنها به مدت ۱۴ روز می‌توانید از خدمات این سرویس استریم موسیقی استفاده کنید و پس از پایان ۱۴ روز، بایستی حق اشتراک ماهانه ۱۴.۹۹ پوندی را خریداری کنید. از دیگر نقاط ضعف Primephonic می‌توان به عدم وجود گزینه‌ای برای اشتراک قطعات موسیقی در شبکه‌های اجتماعی و نیز عدم ارائه ویدئو، اشاره کرد. به هر حال، هنوز هم می‌گوئیم که این سرویس، کامل‌ترین آرشیو موسیقی کلاسیک را در اختیار شما قرار می‌دهد و علیرغم نقاط ضعفی که دارد، ارزش امتحان کردن را نیز دارد.

YouTube Music – بهترین برنامه برای پخش موسیقی و ویدئو – امتیاز ۷۱ از ۱۰۰

به این فکر می‌کنید که کاش می‌توانستید آهنگ‌ها و موزیک ویدئوهای مورد علاقه‌تان را در یک برنامه، در اختیار داشته باشید؟ YouTube Music همان برنامه‌ای است که به دنبالش هستید. نسخه رایگان YouTube Music مانند سایر سرویس‌های استریم موسیقی، دارای تبلیغات است اما بر خلاف آن‌ها، به شما این امکان را می‌دهد که هر چقدر که می‌خواهید، آهنگ‌ها را رد(Skip) کنید و از این نظر، محدودیتی وجود ندارد. تنها انتقادی که می‌توان به پلن رایگان YouTube Music وارد دانست، عدم امکان پخش موسیقی در Background است. این بدان معناست که اگر برای مدتی از برنامه خارج شوید تا به امور دیگر رسیدگی کنید، پخش موسیقی نیز متوقف خواهد شد. برای رفع این مشکل می‌توانید از پلن ماهانه با هزینه ۹.۹۹ پوند، استفاده کنید. با انتخاب پلن ماهانه، می‌توانید آهنگ‌های مدنظرتان را دانلود کنید تا زمانی که دسترسی به اینترنت نداشتید، بتوانید به آن‌ها گوش کنید. یکی از ویژگی‌های جذابی که YouTube Music در اختیار شما قرار می‌دهد Offline Mixtape نام دارد. به لطف این قابلیت، YouTube Music لیست‌های پخشی را با توجه به سلیقه موسیقی شما، آماده می‌کند که شامل ۲۰ الی ۱۰۰ قطعه موسیقی است. این قابلیت برای مواقعی که برای طولانی مدت به اینترنت دسترسی ندارید، عالی است. فرض کنید به سفر رفته‌اید یا در هواپیما هستید. با وجود این قابلیت منحصر به فرد، در این شرایط هم می‌توانید به موسیقی‌های مورد علاقه‌تان گوش کنید. چه در پلن رایگان و چه در پلن ماهانه، می‌توانید از موتور جستجوی قدرتمند YouTube برای جستجوی آهنگ یا هنرمند مورد علاقه‌تان بهره ببرید. با استفاده از این موتور جستجوی قدرتمند، حتی بدون دانستن عنوان آهنگ موردنظرتان نیز می‌توانید آن آهنگ را به همراه Lyric اش پیدا کنید.

منبع goodhousekeeping
عضویت در خبرنامه تهران ملودی
عضو خبرنامه ما شوید و مطالب و پیشنهادات ویژه ما را در ایمیل خود دریافت کنید.
نگران نباشید! هر زمان مایل باشید می‌توانید عضویت خود را لغو کنید.
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 نظر
  1. امیر می گوید

    لطفا در پست های بعد در مورد مارکت آرتیست ها و درامدزایی از طریق این استریم ها اطلاعاتی رو در اختیارمون بذارید. ممنون