برترین سینتی سایزرهای ارزان قیمت، سینتی سایزرهای ارزان قیمتی که صدایی فوق العاده دارند

امروزه سینتی سایزرهای سخت افزاری که قیمت مناسبی داشته باشند چیزی است که انتظار عرضه ی آن ها در بازار را داریم. چه به دنبال یک ساز کوچک جیبی باشید که با استفاده از باتری کار کند و چه به دنبال یک ماژول یا یک کیبورد باشید، با هر بودجه ای که داشته باشید، انتخاب های زیادی پیش روی شما قرار دارد.

شما همچنین می توانید انتخاب تان را بر حسب نوع موتور صدا انجام دهید. آنالوگ در حال حاضر خیلی ترند شده و بحث جذاب این روزهاست و سخت افزارهای با قیمت مناسبی هم در این دسته از محصولات شاهد هستیم. اما از سینتی سایزرهای دیجیتالی که قیمت مناسب دارند هم غافل نشوید. گاهی اوقات حتی لازم نیست بین این دو یکی را انتخاب کنید (در ادامه این موضوع را توضیح خواهیم داد).

در این مقاله به چند مورد از بهترین سینتی سایزرهای موجود اشاره خواهیم کرد. چه یک فرد مبتدی باشید که به دنبال خرید اولین سینتی سایزرش است، و چه یک طراح صدای حرفه ای که به دنبال اضافه کردن چیز جدیدی به تجهیزاتش است، سینتی سایزری مناسب شما وجود خواهد داشت.

۱- Korg Volca FM

بهترین سینتی سایزر پرتابل و ارزان قیمت FM

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۲۲۴

موتور صدا: Digital FM

پلی فونی: سه صدا

کیبورد: مولتی تاچ

Sequencer: دارد

افکت ها: Chorus

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی MIDI

اتصالات: هدفون، ورودی و خروجی Sync

تغذیه: باتری یا آداپتور اختیاری AC

نکات مثبت:

صدای فوق العاده ی FM

امکاناتی بیشتر از آن چه که ظاهر محصول در نگاه اول نشان می دهد

قیمت مناسب

نکات منفی:

داشتن تنها سه صدا

Volca FM یک اینسترومنت کم حجم و قابل استفاده به وسیله ی باتری می باشد که در یک بدنه ی پلاستیکی قرار گرفته است. طراحی ظاهر و همچنین صداهای Volca FM از سینتی سایزر افسانه ای Yamaha DX7 برگرفته شده است. Volca FM دارای کیبورد (و sequencer) با استایل ریبون، اسپیکرهای داخلی، ورودی MIDI و ورودی/خروجی ۳٫۵ میلی متری sync می باشد. این سینتی سایزر تا به امروز بهترین سینتی سایزر سری Volca است. بر خلاف دیگر مدل هایی که تنها به مدل کردن صدای سینتی سایزرهای الگویشان بسنده کرده اند، Volca FM نه تنها به خوبی صدای سینتی سایزر DX7 را شبیه سازی کرده، بلکه ویژگی های جدید و قدرتمندی را نیز به آن اضافه کرده است. البته محدودیت هایی هم در Volca FM وجود دارد، نداشتن قابلیت پلی فونی مناسب باعث شده تا Volca FM از نسخه ی اصلی DX7 ،Yamaha Reface DX و بسیاری از پلاگین های FM عقب بماند، اما صدای Volca FM فوق العاده است و اگر از تمام امکانات و قابلیت های آن استفاده کنید متوجه قدرت آن خواهید شد.

۲- Arturia MicroBrute

یک سینتی سایزر آنالوگ کامل با قیمت مناسب

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۳۴۹

موتور صدا: آنالوگ

پلی فونی: خیر

کیبورد: ۲۵ کلاویه ی مینی

Sequencer: دارد

افکت ها: دیستورشن Brute Factor

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی MIDI، ورودی/خروجی USB

اتصالات: خروجی صدای ۱٫۴ اینچی، خروجی هدفون ۱٫۸ اینچی، ورودی صدا، ورودی و خروجی CV

تغذیه: منبع تغذیه ی ۱۲v DC

نکات مثبت:

تنوع زیاد در اتصال ها

مسیر سیگنال صد در صد آنالوگ

قسمت sequencer با امکانات مناسب

نکات منفی:

غیر قابل استفاده با باتری

MicroBrute نسخه ی کوچک تر MiniBrute است و مانند نسخه ی اصلی دارای یک مولد صدا و طراحی چند شکل موجی می باشد، اما کنترل ها و کلاویه های کمتری نسبت به MiniBrute دارد. البته در MicroBrute یک sequencer قرار گرفته که MiniBrute فاقد آن است. MicroBrute نسبت به Mini آپشن های بیشتری در قسمت CV/Gate دارد و قسمت شکل موج ها بیش از آن چه که تصورش را می کنید قابلیت دارد. پنل Mod Matrix به شما اجازه می دهد قسمت envelope و پارامتر LFO depth را با استفاده از مینی جک های ۳٫۵ میلی متری به لوکیشن های مختلف متصل کنید. MicroBrute قابلیت های بسیار زیادی نسبت به قیمتی که دارد ارائه می دهد. MicroBrute سینتی سایزر خیلی ارزان قیمتی نیست اما امکانات بیشتری نسبت به بسیاری از سینتی سایزرهای ارزان قیمت در اختیارتان قرار می دهد. MicroBrute یک سینتی سایزر مونوی آنالوگ است که هم حجم کمی دارد و هم قیمتی مناسب.

۳- Roland Boutique D-05

سینتی سایزر کلاسیک دهه ی ۱۹۸۰ در فرمی کم حجم با قیمت مناسب

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۳۴۹

موتور صدا: Digital Linear Arithmetic

پلی فونی: ۱۶ صدا

کیبورد: ندارد

Sequencer: دارد

افکت ها: Reverb/delay, EQ ,chorus

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی MIDI

اتصالات: هدفون، خروجی استریو، mix in و USB

تغذیه: باتری یا USB

نکات مثبت:

صداهای دیجیتال کلاسیک

پریست های فوق العاده و قابلیت لود کردن صداهای بیشتر

در بعضی از بخش ها بهبودهایی نسبت به نسخه ی اصلی دارد

نکات منفی:

کار کردن با آن کمی سخت است

D-05 کمی متفاوت از سایر محصولات سری Boutique کمپانی Roland است. بر خلاف سایر مدل های این سری که از تکنولوژی ACB برای شبیه سازی الکترونیک های سینتی سایزرهای آنالوگ کلاسیک بهره می برند، D-05 سینتی سایزر D-50 را الگو قرار داده (D-50 یک سینتی سایزر تماما دیجیتال Linear Arithmetic است که در سال ۱۹۸۷ معرفی شد). در ساختار کلی سینتی سایزر، D-05 شبیه سازی کامل و دقیقی از D-50 است. مانند نسخه ی اصلی، پَچ ها به دو دسته ی تُن های بالا و پایین تقسیم می شوند که هر کدام شامل دو بخش دیگر می شود. هر کدام از این بخش ها می توانند یک سمپل PCM یا یک صدای سینتی سایز شده و ساخته شده به وسیله ی موتور LAS باشد. کار کردن با این سینتی سایزر ساده نیست اما ساختار کم حجم آن و این موضوع که بازسازی فوق العاده ای از یک سینتی سایزر دیجیتال کلاسیک است باعث جذابیت D-05 شده است.

۴- Korg Minilogue

سینتی سایزر آنالوگ با چهار صدا و قیمتی مناسب

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۵۲۰

موتور صدا: آنالوگ

پلی فونی: ۴ صدا

کیبورد: ۳۷ کلاویه ی اسلیم حساس به velocity

Sequencer: دارد

افکت ها: Delay

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی MIDI

اتصالات: هدفون، خروجی استریو، ورودی audio، ورودی و خروجی sync ،USB

تغذیه: آداپتور AC

نکات مثبت:

موتور سینتی سایزری آنالوگ قدرتمند با امکانات بالا

کیفیت ساخت خوب

کنترل هایی که کار کردن با آن ها آسان است

نکات منفی:

کلاویه ها اسلیم هستند و با کلاویه های استاندارد تفاوت دارند

Minilogue چیزی ست که خیلی ها منتظرش بودند: سینتی سایزر آنالوگ با چهار صدا که قیمتی کمتر از ۵۰۰ یورو دارد. معماری Minilogue به شکلی ست که آن را حتی از رقبای گران قیمت تر هم جدا می کند. Minilogue به طور کلی صدای بسیار با کیفیتی تولید می کند که البته با زیاد کردن بیش از حد ولوم در میکسر، زیاد کردن شدت delay یا استفاده از cross mod/sync یا ring mod می توانید صدای کثیف تر و هیس دار تری از آن بگیرید. در این سینتی سایزر یک فیلتر با قابلیت های مناسب، چند envelope ،sequencer پلی فونیک ۱۶ قطعه، یک آرپژیاتور، یک ورودی audio برای پردازش صدای اکسترنال، یک delay با حالت tape مانند و قابلیت ذخیره سازی پَچ ها و MIDI قرار گرفته است. Minilogue نسبت به قیمتی که دارد قابلیت های بسیار زیادی را به شما ارائه می دهد. در این بازه ی قیمتی سینتی سایزر آنالوگ دیگری پیدا نمی کنید که امکانات بیشتری نسبت به Minilogue داشته باشد.

۵- Novation Circuit Mono Station

Sequencer بر پایه ی پد در یک موتور سینتی سایز آنالوگ

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۴۹۹

موتور صدا: آنالوگ

پلی فونی: پارافونیک

کیبورد: ۳۲ دکمه ی حساس به velocity با نور پس زمینه

Sequencer: دارد

افکت ها: دیستورشن (سه نوع)

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی/خروجی/ Thru

اتصالات: هدفون، خروجی line، ورودی audio، ورودی و خروجی analogue clock ،CV ،gate و خروجی های aux CV ،USB (فقط MIDI)

تغذیه: آداپتور

نکات مثبت:

Sequencer قدرتمند

موتور صدای آنالوگ با کیفیت

تعداد مناسب ورودی و خروجی

نکات منفی:

نداشتن نمایشگر موجب شده تا انجام ویرایش ها گاهی مشکل باشد

Circuit Mono Station ترکیبی از دو سینتی سایزر Novation است: ترکیبی از موتور سینتی سایز آنالوگ قدرتمند Bass Station II و sequencer فوق العاده ی Circuit. بدنه ی این محصول تقریبا مشابه Circuit است و اینترفیس آن به دو بخش کلی تقسیم شده است: قسمت بالایی حاوی کنترل های سینتی سایزری است و قسمت پایینی کنترل های مربوط به sequencer.

Mono Station مجموعه ی خوبی از ورودی ها و خروجی ها دارد و sequencer چند کاناله ی قدرتمند، mod matrix با قابلیت های زیاد و امکان automation قابلیت های خلاقانه ی فوق العاده ای را در اختیار شما قرار می دهد و در واقع ترکیبی از امکانات دیجیتال و طراحی سینتی سایزرهای آنالوگ کلاسیک در اختیار شما قرار می گیرد. ویژگی هایی که Circuit Mono Station به شما ارائه می دهد در این بازه ی قیمتی فوق العاده است.

۶- Arturia MiniBrute 2

سینتی سایزر مونوی نیمه ماژولار

نکات مثبت:

قابلیت پچ کردن پارامترها، قابلیت های این سینتی سایزر را افزایش داده است

اجزای آنالوگ فراوان

آپشن های مناسب برای کنترل کردن پارامترها

نکات منفی:

پارامتر pitch control در Osc 2 زیادی به پارامتر filter cutoff نزدیک است

نسخه ی ابتدایی این سینتی سایزر، یک سینتی سایزر مونو بود که کار کردن با آن بسیار ساده بود و تعدادی کنترل CV و برخی قابلیت های خاص را در اختیار کاربر قرار می داد. MiniBrute 2 یک سینتی سایزر نیمه ماژولار با موتور سینتی سایزر قدرتمند است و دارای قسمت patchbay با جک های مینی می باشد. مانند نسخه ی اصلی، مولد صدای اصلی می تواند شکل موج های saw ،triangle و square را به طور همزمان تولید کند و خروجی آن ها به وسیله ی میکسر مولد صدا ترکیب می شود و در این قسمت میکسر، یک منبع تولید وایت نویز و ورودی صدای اکسترنال اضافه می شود. در بخش فیلتر، MiniBrute 2 مانند نسخه ی اصلی دارای فیلتر Steiner-Parker-style است که حالت های ۱۲dB low-pass- و ۱۲dB high-pass- به علاوه ی یک notch filter و یک فیلتر ۶dB band-pass- را در اختیارتان قرار می دهد. در کل می توان گفت MiniBrute 2 نسبت به نسخه ی قبلی یک پیشرفت کامل به حساب می آید. MiniBrute 2 تمام خصوصیات خوب نسخه ی اصلی، مانند اجزای آنالوگ، قابلیت شکل دادن به مولدهای صدا و کنترل Brute factor (که زنجیره ی سیگنال را با استفاده از یک لوپ فیدبک کنترل شده overdrive می کند) را در خود جای داده و علاوه بر آن ویژگی های قابل توجهی را نیز اضافه کرده است. تمام نکته هایی که گفته شد در مورد سینتی سایزر MiniBrute 2S هم صدق می کند، که به جای کلاویه دارای یک step sequencer بر پایه ی پد است.

۷- Roland System-1

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $ ۵۹۹

موتور صدا: Roland ACB digital

پلی فونی: چهار صدا

کیبورد: ۲۵ کلاویه

Sequencer: ندارد

افکت ها: Crusher, reverb, delay

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی

اتصالات: هدفون، خروجی ۱٫۴ اینچی استریو، پدال های (hold and control، USB (audio و MIDI

تغذیه: آداپتور

نکات مثبت:

کم حجم، کیفیت ساخت خوب، قابل حمل، قابلیت های فراوان برای modulation

نکات منفی:

عدم پشتیبانی از velocity و aftertouch

بهتر بود که این محصول دارای ۳۲ کلاویه بود

System-1، که بخشی از سری Aira از کمپانی Roland است، سینتی سایزری با مدلینگ آنالوگ است که نه تنها یک سینتی سایزر واقعی را به شما ارائه می دهد، بلکه می تواند اینسترومنت های Plug-Out کمپانی Roland را هم لود کند. این ویژگی برگ برنده ی System-1 است، البته سینتی سایزر استاندارد آن هم قابلیت های بسیار خوبی دارد. تعداد ۲۵ کلاویه برای System-1 در نظر شده که البته از velocity و aftertouch پشتیبانی نمی کند. بهتر بود اگر اهرم های اختصاصی برای pitch bend و mod wheel وجود داشت؛ همچنین تنها هشت اسلات پریست یوزر برای System-1 در نظر گرفته شده که بسیار کم است. System-1 برای افرادی که نیاز به سینتی سایزری دارند که کار کردن با آن آسان باشد و همچنین افرادی که به جای داشتن یک سینتی سایزر آنالوگ واقعی از پشتیبانی از اینسترومنت های Plug-Out استقبال می کنند توصیه می شود. کلاویه های System-1 طوری ست که باید به آن ها عادت کنید، اما ویژگی های جالب زیادی هم در System-1 وجود دارد.

۸- Korg Monologue

چیزی بیشتر از Minilogue

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۲۹۹

موتور صدا: آنالوگ

پلی فونی: مونوفونیک

کیبورد: ۲۵ کلاویه ی اسلیم حساس به velocity

Sequencer: دارد

افکت ها: Drive

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی

اتصالات: هدفون، خروجی استریو، ورودی audio، ورودی و خروجی Sync ،USB

تغذیه: آداپتور AC یا باتری

نکات مثبت:

جذاب و قابل حمل

قابل استفاده به وسیله ی باتری

دارای ویژگی microtuning

نکات منفی:

قسمت envelope generator محدود است

این سینتی سایزر تنها یک نسخه ی مونوفونیک از سینتی سایزر Minilogue نیست، اگرچه شباهت های زیادی بین این دو سینتی سایزر به چشم می خورد (پنل پشتی چوبی، کلاویه های مینی و مجموعه ی ورودی ها و خروجی های مشابه). در سینتی سایزر Monologue با فرم فاکتور کوچک تر (و سبک تر) با کم شدن یک اکتاو از کلاویه ها و افزایش قابلیت حمل به خاطر امکان استفاده از باتری روبرو هستیم. معماری این سینتی سایزر تقریبا عادی است اما برخی ویژگی های کاربردی در آن دیده می شود که قابلیت های سینتی سایزر را گسترش داده است. در این سینتی سایزر یک step sequencer پیشرفته قرار گرفته که شما را قادر به ضبط به صورت real time و step time می کند. ۱۶ دکمه ی فیزیکی برای ویرایش سریع و انجام کارهای خلاقانه در اختیار شما قرار گرفته و حرکت تا چهار دکمه ی چرخشی را می توانید با استفاده از ویژگی motion sequence ضبط کنید. یک مدار drive برای اضافه کردن دیستورشن و overtone و در بخش تخصصی تر، پشتیبانی از microtuning هم از دیگر ویژگی هایی هستند که Monologue به کاربران ارائه می دهد. Monologue برای کسانی که یک سینتی سایزر جذاب و ارزان اما قدرتمند می خواهند مناسب است و قابلیت های فراوانی را به آن ها ارائه خواهد داد.

۹- Novation Circuit

یک سینتی سایزر و درام-ماشین در فرمت groovebox

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۴۴۹

موتور صدا: دیجیتال

پلی فونی: ۶ صدا برای هر سینتی سایزر

کیبورد: ۳۶ دکمه ی حساس به velocity با نور پس زمینه

Sequencer: دارد

افکت ها: Delay, reverb

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی

اتصالات: هدفون، خروجی های audio با جک ۱٫۴ اینچی، USB

تغذیه: آداپتور یا باتری

نکات مثبت:

جذاب و الهام بخش

استفاده ی آسان

صداهای با کیفیت

نکات منفی:

تمام ویژگی ها آشکار نیستند

Circuit یک اینسترومنت دیجیتال و مستقل است که دارای یک درام-ماشین چهار بخشی، دو سینتی سایزر پلی فونیک شش نت و یک sequencer با قابلیت های فراوان است. به گفته ی کمپانی Novation، این سینتی سایزر برای الهام بخشیدن به شما طراحی شده و تمرکز این محصول روی دسترسی سریع به صداهای مد نظر، استفاده ی آسان و تجربه ی صداهای جدید است. بیشتر طراحی این محصول از کنترلر Launchpad Pro برگرفته شده است. بدنه ی آن همان ترکیب مشکی مات در قسمت بالایی، گوشه های گرد و پایه ی پلاستیکی Launchpad Pro است و قسمت sequencer مرکزی از پدهای کوچک تر حساس به velocity و دارای نور پس زمینه ی Launchpad ساخته شده است. برای این که به یک سری از ویژگی های کلیدی Circuit پی ببرید لازم است دفترچه ی راهنمای آن را مطالعه کنید اما به جز این مورد، کار کردن با Circuit بسیار لذت بخش است. صداهایی که برای Circuit در نظر گرفته شده گسترده و بسیار با کیفیت هستند. رابط کاربری جذاب و sequencer فوق العاده ی آن باعث شده تا ارزش Circuit حتی از بعضی محصولاتی که چهار برابر آن قیمت دارند هم بیشتر باشد.

۱۰- Yamaha Reface CS

یک سینتی سایزر مینی که از مدل های قدیمی CS الهام گرفته است

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۶۴۹

موتور صدا: Virtual analogue

پلی فونی: ۸ صدا

کیبورد: ۳۷ کلاویه ی مینی

Sequencer: ندارد

افکت ها: Distortion, VCM Chorus/Flanger, VCM Phaser, Delay

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی

اتصالات: هدفون، خروجی های استریو، ورودی aux، USB

تغذیه: آداپتور یا باتری

نکات مثبت:

قابل حمل

تعداد زیاد کنترل ها

نکات منفی:

فاقد حافظه برای پریست ها

دارای تنها سه اکتاو از کلاویه ها

CS-80 در سال ۱۹۷۶ معرفی شد و موزیسین های زیادی مانند Stevie Wonder و Vangelis در کارهایشان از آن استفاده کرده اند. CS-80 یکی از محبوب ترین سینتی سایزرهای کلاسیک تمام دوره هاست. Reface CS با وزن سبک و حجم کم اش، تفاوت زیادی با CS-80 (که وزنی بیشتر از ۹۰ کیلوگرم داشت) دارد، اما پنج نوع مولد صدای آن (multi saw ،pulse ،oscillator sync ،ring modulation و frequency modulation) شما را قادر به خلق کردن طیف وسیعی از صداها می کند. این سینتی سایزر می تواند هم صداهای آنالوگ و هم صداهای دیجیتال تولید کند. Reface CS به یک موتور “مدل فیزیکی آنالوگ” مجهز شده، کنترل های بر پایه ی اسلایدر دارد و یک phrase looper و قابلیت پلی فونی تا هشت نت را در اختیار شما قرار می دهد. با این که ظاهر این سینتی سایزر ساده است اما قابلیت های آن بسیار بیشتر از چیزی ست که در نگاه اول مشاهده می کنید و کار کردن با آن بسیار جذاب است.

۱۱- Roland SH-01A

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۳۴۹

موتور صدا: دیجیتال (Roland ACB)

پلی فونی: ۴ صدا

کیبورد: ندارد

Sequencer: دارد

افکت: ندارد

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی

اتصالات: هدفون، خروجی استریو، mix in ،USB، خروجی CV، خروجی Gate

تغذیه: USB یا باتری

نکات مثبت:

دارای تمام کنترل های سینتی سایزر ۱۰۱

صدای مشابه با سینتی سایزر ۱۰۱

قابلیت های بیشتر نسبت به ۱۰۱ که طیف صداهایی که می توانید بسازید را وسیع تر کرده است

نکات منفی:

عدم وجود قابلیت pan یا کوک کردن صداها در حالت Unison

سینتی سایزر SH-101، ساخت کمپانی Roland، در سال ۱۹۸۲ معرفی شد که یک سینتی سایزر مونوی ۳۲ کلاویه ای با بدنه ای کوچک و پلاستیکی بود و معماری ساده ای داشت که بدون وجود حافظه برای پریست ها، کنترل های مستقیمی را در اختیار کاربر قرار می داد. حالا این سینتی سایزر شبیه ساز، یعنی SH-01A، که در رنگ های قرمز، آبی و خاکستری موجود است، از تکنولوژی ACB کمپانی Roland بهره می برد تا آن صداهای کلاسیک SH مانند بیس، لید، نویز و صداهای افکت دار را به کاربران ارائه دهد. در کنار این ویژگی، قابلیت های جدید مانند حالت های چند صدایی، آکورد و پلی فونی چهار نتی هم به این سینتی سایزر اضافه شده تا چیزی فراتر از صداهای مونوفونیک در اختیارتان قرار بگیرد. همچنین در بخش sequencer شاهد بهبودهایی هستیم و حالا sequencer می تواند تا ۶۴ الگو را ذخیره و لود کند و علاوه بر آن، یک آرپژیاتور هم به سینتی سایزر اضافه شده است. خروجی CV/Gate شما را قادر به کنترل تجهیزات ماژولار و کلاسیک می کند، تعدادی آپشن sync (شامل MIDI،MIDI به USB، LFO clock و ورودی trigger) در اختیار شما قرار دارد و همچنین می توانید تا ۶۴ پریست را ذخیره کنید. کار کردن با SH-01A جذاب است و زمانی که آن را با نسخه ی اصلی SH-101 مقایسه می کنید، می بینید که قابلیت هایی حتی بهتر از نسخه ی اصلی دارد. اگر به دنبال یک سینتی سایزر ۱۰۰% آنالوگ هستید، SH-01A مناسب شما نیست اما اگر به دنبال تجربه های جدید هستید، این سینتی سایزر شما را شگفت زده خواهد کرد.

۱۲- Roland TB-03

سینتی سایزر فوق العاده ی Bass Line

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۳۴۹

موتور صدا: دیجیتال (Roland ACB)

پلی فونی: مونوفونیک

کیبورد: ندارد

Sequencer: دارد

افکت ها: Overdrive, Delay

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی

اتصالات: هدفون، خروجی استریو، mix in ،USB، خروجی CV، خروجی Gate، ورودی Trigger

تغذیه: USB یا باتری

نکات مثبت:

داشتن ویژگی های اساسی یک ۳۰۳ واقعی

قابلیت هایی بیشتر از نسخه ی اصلی

قیمت پایین تر نسبت به نسخه ی اصلی

نکات منفی:

عدم وجود حالت ضبط به صورت real-time

TB-03 یک سینتی سایزر مجهز به تکنولوژی ACB و شبیه ساز سینتی سایزر کلاسیک TB-303 Bass Line از Roland است و ظاهر و حس نسخه ی اصلی را به خوبی القا می کند. یک نمایشگر چهار رقمی و کنترل هایی برای پارامترهای uning ،cutoff ،resonance ،envelope mod ،decay و دکمه ی چرخشی accent برای این سینتی سایزر در نظر گرفته شده است. هر دو شکل موج saw و square در این سینتی سایزر وجود دارد و افکت های overdrive ،reverb و delay هم در دسترس شما می باشد. مُدهای Pitch و Time write نسخه ی اصلی، حالا با یک حالت Step mode کامل شده اند و کنترل fine tempo هم به TB-03 اضافه شده است. شما می توانید در حال پلی شدن sequence ها، مُدها را تغییر دهید و همچنین یک ورودی اختصاصی trigger برای راه انداختن sequencer داخلی در اختیار شما قرار دارد. ورودی و خروجی MIDI ،USB و پورت های CV/Gate هم برای این سینتی سایزر در نظر گرفته شده است. TB-03 ویژگی های اصلی سینتی سایزر اصلی ۳۰۳ را در اختیار کاربر قرار می دهد و علاوه بر آن، ویژگی های جدیدی نیز در خود جای داده است. شاید بعضی ها بگویند Roland می توانست ویژگی های بیشتری را به اینترفیس و بخش sequencer اضافه کند و بعضی افراد دیگر ممکن است بگویند این سینتی سایزر آنالوگ نیست و… اما اگر یک سینتی سایزر ارزان قیمت ۳۰۳ می خواهید، گزینه ای بهتر از TB-03 وجود نخواهد داشت.

۱۳- Roland SE-02

یک سینتی سایزر آنالوگ قابل حمل با قابلیت های فراوان

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۴۹۹

موتور صدا: آنالوگ

پلی فونی: مونوفونیک

کیبورد: ندارد

Sequencer: دارد

افکت ها: Delay

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی

اتصالات: هدفون، خروجی استریو، ورودی اکسترنال، USB، ورودی VCF CV، خروجی CV، خروجی Gate، ورودی و خروجی Trigger

تغذیه: آداپتور AC

نکات مثبت:

صدای با کاراکتر آنالوگ

داشتن اتصالات زیاد

Sequencer قدرتمند

نکات منفی:

کنترل ها خیلی چسبیده به هم هستند

SE-02 اینسترومنت آنالوگ سری Boutique از Roland است که با همکاری Studio Electronics ساخته شده است. این سینتی سایزر دارای سه VCO، یک فیلتر (۲۴dB low-pass (voltage-controlled و یک آمپلی فایر dual gain-stage می باشد. مولدهای صدا دارای شش شکل موج مختلف هستند و کاراکتر صدای گرم و پیچیده ای را در اختیارتان قرار می دهند. با در نظر داشتن این که یک sequencer قدرتمند هم برای این سینتی سایزر در نظر گرفته شده، SE-02 نسبت به قیمتی که دارد سینتی سایزر بسیار تحسین برانگیزی است. کیفیت صدای SE-02 بالاست و هر صدایی، از صداهای گرم و ملایم گرفته تا صداهای هارش و خشن را به شما ارائه می دهد. SE-02 از برخی جهات شبیه به دیگر سینتی سایزرهای Roland و از بعضی جهات شبیه به سینتی سایزرهای افسانه ای Moog می باشد، اما با داشتن قابلیت های گسترده در بخش modulation و شکل دادن به طول موج ها، قابلیت های منحصر به فرد خودش را هم دارد. سخت بتوان کاری کرد که SE-02 بد صدا بدهد. این سینتی سایزر به تمام کسانی که به دنبال یک سینتی سایزر مونوی قابل حمل با امکانات گسترده برای استفاده در استودیو و اجرای زنده هستند پیشنهاد می شود.

۱۴- IK Multimedia UNO Synth

سینتی سایزر آنالوگ و مونوی عجیب غریب با قیمت بسیار پایین

قیمت زمان عرضه ی اولیه: $۱۹۹

موتور صدا: آنالوگ

پلی فونی: مونوفونیک

کیبورد: دکمه های لمسی

Sequencer: دارد

افکت ها: Delay ،Dive ،Scoop ،Vibrato ،Wah ،Tremolo

ورودی/خروجی MIDI: دارای ورودی و خروجی Minijack

اتصالات: خروجی استریوی ۳٫۵ میلی متری، ورودی استریوی ۳٫۵ میلی متری، Micro USB

تغذیه: چهار باتری AA

نکات مثبت:

صداهای آنالوگ قدرتمند و متنوع

مُدهای arp ،sequencer و scale با قابلیت های فراوان

نکات منفی:

وزن دستگاه زیادی سبک است و احساس ارزان بودن را القا می کند

ظاهر UNO طوری ست که بعضی افراد آن را می پسندند و برخی دیگر از آن متنفر می شوند. ظاهر و دکمه های فشار دادنی این سینتی سایزر مانند محصولات قدیمی تر است و بیشتر از این که سینتی سایزرهای آنالوگ کلاسیک را به خاطر آدم بیاورد، ما را یاد اولین سال های حضور گسترده ی کامپیوترهای خانگی می اندازد. در قسمت پایین بخش دکمه های فشار دادنی، یک کیبورد ۲۷ نت برای اجرای نت ها (یا وارد کردن نت ها) برای استفاده ی آرپژیاتور یا sequencer قرار داده شده است. علیرغم این خصوصیات، UNO صدای فوق العاده ای دارد، سینتی سایزر مونو و آنالوگ قدرتمندی می باشد و نسبت به پولی که برای آن پرداخت می کنید، ارزش خرید بالایی دارد. پریست های این سینتی سایزر شامل تعداد زیادی صداهای کاربردی هستند و برای خلق صداهای بیس کلاسیک و لیدها می توانید روی UNO حساب ویژه ای باز کنید. آرپژیاتور و sequencer برای ایده دادن به شما فوق العاده هستند و یک ادیتور نرم افزاری، این ویژگی ها را کامل می کند. اگر می توانید از برخی کاستی های این سینتی سایزر چشم پوشی کنید، UNO سینتی سایزری خواهد بود که صداهای آنالوگ کلاسیک و پانچ دار با کیفیتی را با قیمتی بسیار مناسب در اختیارتان قرار می دهد.

منبع musicradar
عضویت در خبرنامه تهران ملودی
عضو خبرنامه ما شوید و مطالب و پیشنهادات ویژه ما را در ایمیل خود دریافت کنید.
نگران نباشید! هر زمان مایل باشید می‌توانید عضویت خود را لغو کنید.
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.