۸ نکته مهم برای داشتن عملکرد بهتر در استودیو

آیا استودیوی شما همان محیط خلاقانه ایست که باید باشد؟ آیا نحوه ی عملکرد شما سریع و ساده است؟ در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد تا با داشتن راندمان بهتر در استودیو، موزیک های بهتری بسازید.

۱- پیش از رسیدن گروه موسیقی، خودتان را آماده کنید

اگر قرار است برای یک گروه موسیقی کار کنید، باید به نیازهای تکنیکال چندین موزیسین توجه داشته باشید، از انتخاب میکروفن و تعداد ورودی های کارت صدا گرفته تا مجزا کردن صداها، مانیتورینگ، میکس هدفون ها و… انتخاب درست این عوامل و نظارت داشتن بر نتیجه ای که گروه خواهد گرفت یکی از لذت بخش ترین تجربه هاییست که یک پرودوسر موسیقی خواهد داشت؛ سعی کنید تا جایی که ممکن است از قبل آماده ی همه چیز باشید و نیازهای مربوط به هر پروژه و هر جلسه ی ضبط را بدانید، پیش از این که گروه به استودیوی شما بیاید.

۲- ترک ها را کامل کنید

شاید در مقاله ای که مربوط به بهبود عملکرد در استودیو و افزایش بهره وری است، این توصیه، توصیه ی عجیبی به نظر برسد اما باید در نظر داشته باشید که هر دوی این عوامل به اعتماد به نفس فرد بستگی دارد و به پایان نرساندن کارها می تواند اعتماد به نفس را کاملا تخریب کند.

۳- کابل کشی قرن بیست و یکمی داشته باشید

می گویند یکی از گروه های موسیقی دنس دهه ی نود میلادی با تغییر کابل کشی میز میکس شان شروع به ساختن ترک های جدید کردند. نتیجه ی این کار شاید یک لاین سینتی سایزری باشد که به اکولایزر، کمپرسور، دیستورشن و ریورب گیتار بیس فرستاده شده باشد یا مثلا درامز به کانال وکال فرستاده شده باشد. بعضی وقت ها همین کارهای رندوم و بی هدف ممکن است ایده ی عجیبی به شما بدهد. در نرم افزار آهنگسازی تان صداها را از ترک های مربوط به خودشان بردارید و به ترک های دیگر انتقال دهید تا ببینید آیا اتفاق جالبی می افتد یا نه. این کار ممکن است شما را به یک مسیر خلاقانه ی جدید هدایت کند.

۴- منظم باشید

فنجان های قهوه، لیوان آب و ظروف را در استودیو رها نکنید. در پایان هر جلسه آن ها را جمع کنید، بشورید و سرجایشان قرار دهید. هیچ چیز به اندازه ی غذای مانده از روز پیش نمی تواند میز استودیوی شما را زشت و بد بو کند.

مطالب مرتبط

۵- از تنظیمات غیر قابل پیش بینی استفاده کنید

هر بار که کار می کنیم گوش ما تمایل دارد که به همان صداهای آشنا و همیشگی کشیده شود. راه حل گذشتن از این مشکل این است که از پلاگین هایی استفاده کنید که به شما اجازه می دهند با چیزهایی غیر قابل پیش بینی آزمون و خطا کنید. پلاگین Absynth 5 یک مثال خوب در این رابطه است، پلاگین Synplant هم همینطور. با انتخاب این که چقدر می خواهید از صدایی که لود شده فاصله بگیرید، خواهید توانست صداهای جدیدی خلق کنید و یا این که صدا را از پریستی که لود شده کمی متفاوت تر کنید. Omnisphere 2 هم در این زمینه شیوه ی جالبی دارد، در این پلاگین شما یک صدا انتخاب می کنید و سپس بخش های بخصوصی از موتور صدا را پیش از انتخاب پارامترهای دومین صدا، قفل می کنید. در این حالت صداهای هیبریدی عجیبی را کشف خواهید کرد.

۶- جعبه ای برای وسایل کوچک

یک جعبه برای قطعاتی که همیشه گم می شوند، مانند مبدل های جک هدفون، کابل های USB، پیچ های رَک، باتری ها و گیره های میکروفن، تهیه کنید. تمام این ها را در همین جعبه قرار دهید و سپس جعبه را یک جای منطقی بگذارید.

۷- سیستم عامل را در زمان مناسب بروزرسانی کنید

آپدیت کردن سیستم عامل یکی از کارهای الزامی است اما حواستان باشد که برای این کار زمان درستی را انتخاب کنید. اگر در میانه ی پروسه ی انجام یک پروژه هستید و یک آپدیت جدید از راه می رسد، بهتر است در نظر داشته باشید که شرکت هایی که شما از پلاگین هایشان استفاده می کنید شاید فرصت تطبیق پلاگین ها با این نسخه ی جدید از سیستم عامل و ارائه ی آپدیت مربوط به پلاگین ها را نداشته باشند. به همین خاطر نه تنها بهتر است آپدیت را به پس از به اتمام رسیدن پروژه موکول کنید، بلکه بهتر است حتی نصب آپدیت های بزرگ را چند هفته یا حتی چند ماه به تعویق بیندازید.

۸- در استودیو سیگار نکشید

دود سیگار برای تجهیزات شما مضر است و بوی آن افرادی که سیگار نمی کشند را به شدت اذیت می کند. برای سلامتی خودتان هم که…

منبع musicradar
عضویت در خبرنامه تهران ملودی
عضو خبرنامه ما شوید و مطالب و پیشنهادات ویژه ما را در ایمیل خود دریافت کنید.
نگران نباشید! هر زمان مایل باشید می‌توانید عضویت خود را لغو کنید.
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.